Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev
Yoga for kvinder og mænd i FOF

Fysio Pilates (H)

Pilates er en træningsmetode som styrker og smidiggør din krop på samme tid.

Øvelserne foregår med egen kropsvægt, tilsat brug af simple redskaber for eksempel elastik, lille/stor bold samt håndvægte. Man benytter disse redskaber, hvor man finder, det er nødvendigt. Samtidig gør det træningen målrettet og varieret. 
Det der særligt kendetegner Pilates er, at træningsformen, er yderst hensynstagende. Det vil sige at man har mulighed for at tage individuelle hensyn til den enkelte persons formåen og evt. skavanker. 
Mennesker med rygproblemer, bækkensmerter, hypermobile, whiplash og andre kroniske smerter fra bevægeapparatet har oplevet en smertelindring ved denne form for træning. 
Pilates er koncentreret træning med fokus på kroppens centrum (mave/ryg samt bækkenbundsmusklerne). Øvelserne foregår langsomt og kontrolleret i takt med vejrtrækningen. 
Træningen foregår både liggende, siddende og stående.
Formålet med træningen er at opnå en generel forbedring af muskelstyrken i hele kroppen, med fokus på de stabiliserende muskler omkring rygstammen og musklerne omkring bækken samt bækkenbund.  
Træningen øger smidigheden og forbedrer din kropsholdning. 
Forbedring af kropsbevidstheden, der gør at man på længere sigt, selv kan være med til at forebygge yderligere skavanker.    

 <

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 09.01.2024 17:00-18:00 Fyssernes Hus Malene Søgaard
2 Tirsdag 16.01.2024 17:00-18:00 Fyssernes Hus Malene Søgaard
3 Tirsdag 23.01.2024 17:00-18:00 Fyssernes Hus Malene Søgaard
Se alle Se færre

Malene Søgaard

Uddannet fysioterapeut tilbage i 2006, har siden arbejdet som praktiserende fysioterapeut på klinik. Har efteruddannelse indenfor idrætsfysioterapi, McKenzie og det muskuloskeletale område. Uddannet babytummel instruktør og fysiopilates instruktør og har undervist på mange forskellige hold igennem årerne, fælles for alle holdene er at træningen tilpasses de enkelte deltagere og er varierende og spændende så alle får en god oplevelse med træning. 
Jeg holder selv rigtig meget af at træne og prøver at overfører min energi til holdene.