Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev
pilates fof herning fof motion bevægelse træning yoga

Pilates for øvede (H)

Pilates er for dig, der ønsker mindre stress, færre skavanker og en flot rank kropsholdning

Pilates for øvede er for dig, der har gået til pilates i en længere periode. Du har en god forståelse for grundprincipperne og en god kropsbevidsthed. Øvelserne bliver mere udfordrende. Vi arbejder koncentreret og med tid til fordybelse. Pilatesøvelserne er effektive, velgørende og fyldte med forkælelse til krop og sind. Vi afslutter træningen med en velgørende afspænding.

Information

  • Dato 15.01.2024-10.06.2024
  • Adresse DGI-Huset
    Kousgaard Plads
    7400 Herning
  • Lokale Udsigtsstuen
  • Bemærkninger Ved tilmelding og betaling til hensyntagende hold bekræfter du, at du er berettiget til at modtage hensyntagende undervisning. Læs mere om hensyntagende undervisning under praktisk info.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 15.01.2024 10:45-11:55 DGI-Huset Marianne Christiansen
2 Mandag 22.01.2024 10:45-11:55 DGI-Huset Marianne Christiansen
3 Mandag 29.01.2024 10:45-11:55 DGI-Huset Marianne Christiansen
Se alle Se færre
Marianne Bjerre Christiansen underviser ved FOF

Marianne Christiansen

Jeg er uddannet fysioterapeut med erfaring indenfor neurorehabilitering, psykiatri og kommunal genoptræning. Efteruddannet som balanced body matwork pilates instruktør, fysiopilates instruktør og bassin fysioterapeut.

Min livslange interesse for diverse sportsgrene, hvor bevægelse har en central rolle, gør at jeg nu har valgt at koncentrer mig om undervisning af forskellige bevægelses hold hos FOF.

Min overbevisning og erfaring er, at mennesket er skabt til at bevæge sig, derfor har jeg stor glæde af at undervise i dvs. motionsformer. Jeg har i adskillige år haft hensyntagen hold, hvor valget af øvelser er nøje tilpasset de enkelte på holdet, således at alle får det optimale ud af træningen. Der er en kæmpe tilfredshed i at se, hvordan mine deltager har stor gavn af træningen.