Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev

Varmtvandstræning (H)

Træning i vand er rigtig gavnlig for hele kroppen på mange måder

Belastningen af leddene nedsættes væsentligt af opdriften i vandet, balancen udvikles, hjerte og kredsløb styrkes, og anspændte muskler løsnes. Det varme vand med en temperatur på mellem 30-35 grader virker smertelindrende og giver en større bevægelsesfrihed.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 10.01.2024 11:30-12:15 Vildbjerg Sports-og Kulturcent Tina Øgendahl Sloth
2 Onsdag 17.01.2024 11:30-12:15 Vildbjerg Sports-og Kulturcent Tina Øgendahl Sloth
3 Onsdag 24.01.2024 11:30-12:15 Vildbjerg Sports-og Kulturcent Tina Øgendahl Sloth
Se alle Se færre
Tina Ø Sloth underviser ved FOF Herning

Tina Øgendahl Sloth

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2013 og siden har jeg arbejdet på klinik, hvor bassintræning altid har været en del af mit daglige program. Her har jeg undervist både individuelt og på hold. Aldersgruppen har været lige fra børn på 2 år til den ældste på 90 år. Som underviser kan jeg mærke, det giver mig energi at arbejde med mennesker. Den energi vil jeg bestræbe mig på at viderebringe til mine deltagere.

At træne i vand er en effektiv måde at træne kroppens funktioner. Opdriften og varmen fra vandet medfører, at man kan bevæge sig mere frit end det er muligt på land. Det kan være med til at smertelindre, løsne muskelspændinger og give velvære. Men det træner også effektivt konditionen, balancen og stabiliteten i musklerne omkring kroppens led.

Det betyder meget for mig at deltagerne på mit hold, har det godt og føler de får noget ud af træningen. Derfor tilpasses øvelserne til den enkelte, så træningen kan blive så effektiv som muligt. Men der skal også være plads til smil og en god portion humor. Jeg håber vi ses!