Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev

Blid Yoga

Vi bevæger os nysgerrigt, stille og langsomt gennem hele kroppen med blid Hatha yoga

Vi mærker altid efter, hvor kroppen er og tilpasser stillingen. Vi vil arbejde med at smidiggøre og styrke krop, balance, koncentration, koordination, stræk, muskler og åndedræt. Vi bruger altid åndedrættet i stillingerne, da det giver en god effekt.

Lektionerne starter med små forøvelser, hvorefter vi bevæger os videre ind i programmet og slutter med en dejlig lang afspænding.

Vi bruger restorative stillinger til at stilne sindet og give kroppen en velfortjente pause.  Kroppen vil være godt tilpas og afslappet, så du kan gå hjem til en god nats søvn. 
Denne yoga form er for alle, der har lyst til at dykke ned i kroppen.  

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.01.2024 12:00-13:30 FOF Kursuscenter Britta Nielsen
2 Mandag 15.01.2024 12:00-13:30 FOF Kursuscenter Britta Nielsen
3 Mandag 22.01.2024 12:00-13:30 FOF Kursuscenter Britta Nielsen
Se alle Se færre

Britta Nielsen

Yoga er for dig som ønsker øget kropsbevidsthed, smidighed, mental overskud, ro og balance i din hverdag. 

Jeg tilbyder undervisning i korrekt kropsholdning, mikrobevægelser, fysiske yogaøvelser som sammen med det dybe åndedræt blidt løser op for både fysiske og mentale spændinger. Muskler, sener, led, organer, åndedrættet og kredsløbet styrkes og hele kroppen smidiggøres og stimuleres.