Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev
Dyrk Yoga i FOF

Yoga mod stress (H)

Yoga er et fantastisk redskab til at få vores krop til at slappe af og give slip på stress.

På dette hold vil du blive guidet igennem restorative yogastillinger, blide yogastræk og meditation. I baggrunden vil der være klassisk musik, til at hjælpe dig med at slappe af og slippe tankerne. I de restorative yogastillinger vil vi blive liggende i 5-10 minutter i forskellige stillinger som er gavnlige for f.eks. vores ryg, immunforsvar eller fordøjelse - alt imens får vi sluppet spændinger og stress i kroppen. I de blide yogastræk vil vi lave forskellige stående og siddende stræk, som er godt for de spændinger, som bygger sig op i løbet af vores til tider travle dage. Til slut vil vi meditere for at få ro i hovedet og til slut afspænde kroppen.

Information

  • Dato 09.01.2024-18.06.2024
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale P.S. Krøyer, 2. sal
  • Bemærkninger Medbring et lagen, som du kan lægge ovenpå yoga-måtten. Ved tilmelding og betaling til hensyntagende hold bekræfter du, at du er berettiget til at modtage hensyntagende undervisning. Læs mere om hensyntagende undervisning under praktisk info.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 09.01.2024 16:10-17:50 FOF Kursuscenter Nikolaj Holme Hansen
2 Tirsdag 16.01.2024 16:10-17:50 FOF Kursuscenter Nikolaj Holme Hansen
3 Tirsdag 23.01.2024 16:10-17:50 FOF Kursuscenter Nikolaj Holme Hansen
Se alle Se færre
Nikolaj Holme Hansen - underviser hos FOF Herning
Underviser

Nikolaj Holme Hansen

Jeg er uddannet yogainstruktør og bruger yoga til at mildne mine symptomer på sclerose.
 
Jeg har de sidste 7 år praktiseret ashtanga vinyasa yoga, en fysisk krævende yogaform. Herudover laver jeg også restorativ og meditativ yoga, som hjælper mig med mine symptomer på sclerose. Min holdning er, at yoga er noget alle kan lave, bare de får de rigtige versioner af stillinger.
 
Stemningen på mine timer er afslappet og jeg mener, at der skal være plads til at stå at grine lidt af sig selv, når vi står og sveder i yogastillingerne.
 
Udover at være uddannet yoga-instruktør, er jeg også cand.mag i religionsvidenskab fra Aarhus Universitet, med speciale i moderne yoga.