Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev
Dyrk Yoga i FOF

Blid yoga (H)

Yoga er et fantastisk redskab til at få vores krop til at slappe af og give slip på stress.

På dette hold vil du blive guidet igennem restorative yogastillinger, blide yogastræk og meditation. I baggrunden vil der være klassisk musik, til at hjælpe dig med at slappe af og slippe tankerne. I de restorative yogastillinger vil vi blive liggende i 5-10 minutter i forskellige stillinger som er gavnlige for f.eks. vores ryg, immunforsvar eller fordøjelse - alt imens får vi sluppet spændinger og stress i kroppen. I de blide yogastræk vil vi lave forskellige stående og siddende stræk, som er godt for de spændinger, som bygger sig op i løbet af vores til tider travle dage. Til slut vil vi meditere for at få ro i hovedet og til slut afspænde kroppen.

Information

  • Dato 08.01.2024-17.06.2024
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale P.S. Krøyer, 2. sal
  • Bemærkninger Det er en god idé at have lunt tøj og varme sokker med, så du ikke fryser. Ved tilmelding og betaling til hensyntagende hold bekræfter du, at du er berettiget til at modtage hensyntagende undervisning. Læs mere om hensyntagende undervisning under praktisk info.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.01.2024 16:00-17:00 FOF Kursuscenter Karina Christensen
2 Mandag 15.01.2024 16:00-17:00 FOF Kursuscenter Karina Christensen
3 Mandag 22.01.2024 16:00-17:00 FOF Kursuscenter Karina Christensen
Se alle Se færre
Karina Christensen underviser ved FOF Herning

Karina Christensen

Uddannet sygeplejerske med mange års erfaring fra akut psykiatri, og har dermed en baggrund i håndtering af stress og angst. Ydermere er jeg certificeret NADA behandler og yogalærer. 

Yoga er mange ting, men jeg elsker især den indre rejse. Vi får så fin en adgang til den indre verden, når vi fordyber os i vores krop. Min undervisningsstil er mindful, blid, nærende og med masser af tid til at lytte til, hvad der rører sig i øjeblikket. Målet er at opnå en god balance i krop og sind, som kan komme dig til gode både på yogamåtten og i dit hverdagsliv.

Jeg glæder mig til at undervise dig.