Skip to content
Frankrig Sprog FOF Herning

Fransk - til rejsende - Brande

Dette er et kursus for dig

som forudgående har haft ca. 1-2 sæsoner eller tilsvarende, men stadig føler, at du har et ret begrænset kendskab til sproget.
Vi genopfrisker vores turistfransk, så vi kan udtrykke os i de mest almindelige situationer på rejser.

Vi arbejder med det grundlæggende ordforråd og udvider det yderligere. Gennemgang af grundlæggende grammatik og små skriftlige øvelser vil også indgå. Vi skal arbejde med Communication progressive du francais  – debutant A1.1 – Dorothée Escoufier, Camille Gomy, Kim Ta Minh - CLE

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.02.2024 18:00-19:40 Artium Skole Marine Consigny
2 Mandag 19.02.2024 18:00-19:40 Artium Skole Marine Consigny
3 Mandag 26.02.2024 18:00-19:40 Artium Skole Marine Consigny
Se alle Se færre

Marine Consigny

Jeg er en fransk kvinde der bor i DK siden 35 år. Jeg underviser fransk sprog siden 10-12 år til voksne og teenager i kl. 9-10. Jeg glæder mig at fortæl om mit sprog og min kultur i gennem min undervisning. Fransk sprog er et svært sprog, og det kræver mange grammatik; jeg prøver at hjælp mine kursister at lære grammatik via spil som jeg laver selv. Jeg glæder mig når mine kursister tager hjem med smil efter min tid.

Jeg lægger vægt på, at mine kursister kan udtale korrekt så man forstår samt at mine kursister nyder min undervisning. De vigtigst efter mig er at I kan kommunikere med nemme ord med franskmand:

Goddag, jeg hedder …., jeg vil gerne …, tak, … , jeg har brug for…, …….. og lidt mere.

Måske er det ikke helt korrekt, men I kan kommunikere lidt.