Skip to content
Christianshavn rundt i krogene

Christianshavn rundt i krogene

Du får fortællingen om denne herlige bydel og om Børnehuset, der udviklede sig til Tugt- Rasp- og Forbedringhuset. Undervejs på byvandringen besøges de to smukke barokkirker Christianskirken med Krypten og Vor Frelsers Kirke med de små puttier.

På turen besøger vi også nogle af de idylliske gamle gårde med bl.a. den underskønne ’Jægerinde’, hvor du også får historien om P.S. Krøyer og Hammershøj, som boede over porten.

Mange af husene har navne som Lagkagehuset, Sandkagen, Spegepølsen, Grillen og Det Hvide Snit. Og selvfølgelig stopper vi også op ved ’Huset på Christianshavn’, ’Rottehullet’, den verdensberømte ’Eiffelbar’, ’Færgecafeen’ med mågeskrig på toilettet, og Sofiebadet m.m.

Mødested: Christianshavns Torv

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 01.10.2024 13:00-14:45 Christianshavns Torv V/Metroen Kim Greiner
Kim Greiner | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Kim Greiner

Kim Greiner er uddannet skov- og landskabsingeniør. I en længere årrække har han været ansat som havemester i Landbohøjskolens Have. Siden 2015 er han på fuld tid som forfatter, foredragsholder og københavnerguide. Han er lidt af en eventyrer og globetrotter, idet han har rejst i 73 forskellige lande på 6 kontinenter. Både hans foredrag og byvandringer spænder vidt og er kendetegnet ved, at de altid fremføres engageret, med et glimt i øjet og er særdeles underholdende.