Skip to content
Royal Walk

Royal Walk

I stedet for en Royal Run, tager vi på en gåtur gennem hovedstaden for at blive klogere på vores monarki og Kongens København. På den royale tur går vi fra den gamle kongeresidens på Slotsholmen til Amalienborg.

Vi skal blive klogere på kongemagten gennem tiden, fra Chr. 4. til nutidens moderne kongehus. Vi skal se torve og bygninger, høre om forfærdelige brande, tatoveringer, vilde prinsesser og skøre konger. Imens passerer vi byens mange royale rytterstatuer.

Mødested: Absalons rytterstatue på Højbro Plads

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 30.08.2024 11:00-13:00 Absalonstatuen Morten Lander Andersen
Morten Lander Andersen | FOF Københavns Omegn
Turleder

Morten Lander Andersen

Morten Lander Andersen er Cand.mag. i historie og religion og bor på Østerbro i København. Morten formidler sine fag gennem byvandringer, hvor store og små historier overrasker og giver eftertænksomhed på en velfortalt underholdende måde. Morten er også forfatter til guidebøgerne: "På tur i reformationens København" og ”På tur i Tordenskiolds København” og medforfatter til guidebogen: "22 ture i København du skal på", samt bidraget til "111 steder i København som du skal se". Morten er også redaktør på Østerbro lokalhistoriske blad: 2100 Ø, som udkommer fire gange årligt.