Skip to content
Ærø den sydfynske perle

Ærø den sydfynske perle

”En gang Ærø – altid Ærø” siger mange som har besøgt denne perle i det sydfynske øhav.

Hvis du vil have en helt særlig oplevelse, skal du tage med på denne veltilrettelagte tur til Ærø, hvor vi med en lokal guide skal se øens seværdigheder. Vi ser bl.a. de berømte, smukke, karakteristiske badehuse som dukkede op i begyndelsen af 1920erne, ”Dukkehuset”, som ejes af Harriet Friis og er Ærøs mindste og mest fotograferet hus. Huset som er fra 1758 og på 33 m2, har både 2 stuer, køkken og bad, og på førstesalen er både en repos og et værelse.

Vi kommer også forbi Voderup Klint hvorfra der er en fantastisk udsigt over vandet og landskabet, der blev dannet for mere end 11.000 år siden. Søbygård, som er øens sidste hertugelige herregård, beliggende i den idylliske Søby, som både har bådværft og hyggelige bindingsværkshuse ser vi også. 

Når vi har været øen rundt, bliver det tid til at udforske Ærøskøbing som er Danmarks bedst bevarede 1700-tals by og mere end 750 år gammel. Byen omtales ofte som Eventyrbyen. 

Prisen er inkl.:
- Bustransport
- Færgeoverfart
- Ærøguide
- Frokost inkl. 1 drik
- Aftensmad inkl. i drik
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 02.05.2025 07:45-21:00 Herlev Station Pia Mengel

Pia Mengel

Pia Mengel er uddannet Aut. turistguide og er guide for en lang række af FOF´s rundvisninger, Kulturbesøg, ture med Opera og Musicals og busture med kulturindhold mm.