Skip to content
Akrylmaling - udforskning af farver og blendeteknik

Akrylmaling - udforskning af farver og blendeteknik

Akrylmaling - udforskning af farver og blendeteknik er designet til at give en forståelse af farvelære samt teknikker til at skabe smukke og harmoniske overgange i dine malerier gennem blendeteknik. Gennem en kombination af teoretisk viden og praktisk øvelse skal vi udforske farvernes potentiale og lære, hvordan de kan anvendes til at skabe dybde og dimension i dine kunstværker. Du vil få mulighed for at dygtiggøre dig indenfor akrylmaling og udvikle dine færdigheder indenfor farvelære og blendeteknik.

Kurset henvender sig primært til unge og voksne, der ønsker at undersøge deres kunstneriske kunnen og udforske nye teknikker. Det er åbent for både begyndere og mere erfarne kunstnere. Jeg lægger vægt på processen, hvor du vil få mulighed for at eksperimentere med forskellige farver og teknikker, samtidig med at vi arbejder hen imod færdige kunstværker. Hver uge vil vi starte med en opvarmningsøvelse, der kan variere fra tegning til collage og andre kreative aktiviteter, med det formål at stimulere og udfordre din kreativitet. Ved kursets afslutning vil du have opnået en forståelse af farvelære og blendeteknik, men også værdifuld erfaring med at skabe dine egne unikke malerier.

Er du let øvet til øvet, og vil du godt enten blive dygtigere til at blende farverne, eller bedre til at sammensætte farver, er kurset for dig. Alle materialer skal medbringes, og der bliver sendt en materialeliste ud inden start. Lærke-Maria bruger selv disse materialer: lærred, papir, blyant, akrylpensler (penslerne kommer til at se brugte ud, når de bliver brugt til at blende, så ikke de dyreste pensler), primær farverne fra MaiMeri + sort og hvid. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvilket mærker af materialer, du vil arbejde i og med.   

Information

  • Dato 05.09.2024-09.01.2025
  • Adresse Kilden
    Nygårds Plads 31
    2605 Brøndby
  • Lokale Mødelokale 3
  • Bemærkninger Alle materialer skal medbringes, der bliver sendt en materialeliste ud inden start.Lærke-Maria bruger selv disse materialer: lærred, papir, blyant, akrylpensler (penslerne kommer til at se brugte ud når de bliver brugt til at blende, så ikke de dyreste pensler) Primær farverne fra MaiMeri + sort og hvid. Du bestemmer selvfølgelig selv hvilket mærker af materialer du vil arbejde i og med.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 18:00-21:30 Kilden Lærke-Maria Scmidt
2 Torsdag 12.09.2024 18:00-21:30 Kilden Lærke-Maria Scmidt
3 Torsdag 19.09.2024 18:00-21:30 Kilden Lærke-Maria Scmidt
Se alle Se færre
Lærke Maria Scmidt | FOF Københavns Omegn

Lærke-Maria Scmidt