Skip to content
Eksperimenterende malekurser | FOF Københavns Omegn

Eksperimenterende malekursus

Har du en billedkunstner i maven, men ikke helt ved, hvordan du skal komme i gang? Eller synes du, det kan være svært at få nogle nye udtryk frem, er gået lidt i stå med din kreative side eller bare mangler lidt hjælp til at få den frem?

Så er dette inspirationskursus med fokus på den kreative legende proces og alternative kreative maleredskaber, måske lige noget for dig? 

Vi skal bl.a. prøve af, hvordan det er at male værker med en brugt opvaskebørste, lave aftryk med blonder, majs, elastikker og husholdningsfilm. Der skal kreeres pensler af eksempelvis grene, korkpropper og fjer for at se, hvad der opstår af udtryk.

Og vi skal se på hvordan akvarel og oliefarver opfører sig, når det eksempelvis bliver blandet med barberskum? Og når man blander majsolie med farvekridt og maler på et stykke toastbrød med flødeost blandet med frugtfarve?

Lyder det fjollet og skørt? Ja, men jeg garanterer det både bliver sjovt OG åbner op for din indre billedkunstner og dit eget udtryk. 

Som din underviser sørger jeg for at udstikke både store og små øvelser under forløbet, så der er en tryg ramme for, hvordan vi kommer i mål, med hvert eneste værk.

På dette kursus kommer du hjem med værker, hvor du selv har omsat inspirerende mønstre, linjer og flader til dit eget udtryk. Samt fået både idé, værktøjer og inspiration til, hvordan du selv kan arbejde videre derhjemme på egne værker. 

Der vil være udgifter til materialer, som vil variere lidt fra gang til gang. Ca.30 kr.pr. gang som kan betales enten kontant eller på mobilepay til underviser.
 

Information

  • Dato 25.09.2024-04.12.2024
  • Adresse Taastrup Kulturcenter
    Poppel alle 12
    2630 Taastrup
  • Lokale Lokale 5
  • Bemærkninger Der vil være udgifter til materialer, som vil variere lidt fra gang til gang. Ca.30 kr.pr. gang som kan betales enten kontant eller på mobilepay til underviser.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.09.2024 11:00-13:30 Taastrup Kulturcenter Estelle Santasilia Holbek
2 Onsdag 02.10.2024 11:00-13:30 Taastrup Kulturcenter Estelle Santasilia Holbek
3 Onsdag 09.10.2024 11:00-13:30 Taastrup Kulturcenter Estelle Santasilia Holbek
Se alle Se færre
Estelle Santasilia Holbek | FOF Københavns Omegn

Estelle Santasilia Holbek