Skip to content
Goache workshop | FOF Københavns Omegn

Goache - workshop

Denne workshop er en introduktion til brugen af gouachefarver, samt træning i komposition og at bruge fladen aktivt.

Gouachefarver, også kaldet plakatfarver, er som akvarelfarver, med den forskel, at de er dækkende og indeholder hvid farve. Man kan sige, at gouache ligger et sted mellem akvarel og akrylmaling.

På workshoppen skal vi udforske gouachens muligheder: Vi skal tegne med penslen, male tyndt og akvarelagtigt og male tykt og akrylagtigt.

Du lærer at forstå gouachens virkemidler, dens dækkeevne, og bruge den til vores fordel. Dække `fejl` som bliver til noget nyt, i en lag på lag effekt eller en ny blandet nuance.

I processen skal vi lave forskellige øvelser. Eksempelvis `tegne` et billede med en mørk farve, kigge på det, for så at rette i det med en lys farve. På den måde kan vi opleve, hvordan det vi vil og det der sker tilfældigt eller ved en fejl, bliver til noget interessant og brugbart.

Vi skal bruge fotos som motiv og udgangspunkt, og øve os i at vælge motivet og hvordan det skal placeres på fladen. Jeg sørger for billeder og inspiration, som bliver en kombination af figurer/skikkelser og rum.

Du skal selv medbringe materialer. Almindeligt akvarelpapir, ca. 5 ark størrelse A3, og 5 forskellige gouachefarver, heriblandt en meget lys og en meget mørk. Vælg de farver du selv har lyst til at male med. Tænk over, at de skal spænde fra mørk til lys.

Information

  • Dato 26.10.2024-26.10.2024
  • Adresse Kilden
    Nygårds Plads 31
    2605 Brøndby
  • Lokale Mødelokale 2
  • Bemærkninger Du skal selv medbringe materialer. Almindeligt akvarelpapir, ca. 5 ark størrelse A3, og 5 forskellige gouachefarver, heriblandt en meget lys og en meget mørk. Vælg de farver du selv har lyst til at male med. Tænk over, at de skal spænde fra mørk til lys.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.10.2024 10:00-15:00 Kilden Stine Ingemann Larsen

Stine Ingemann Larsen