Skip to content
Portrætmaleri Workshop

Portrætmaleri Workshop

Tag dine akrylmaleri-færdigheder til det næste niveau med vores intensive portrætkursus.

Dyk ned i kunstens verden, mens vi du bliver guidet gennem teknikkerne til at skabe realistiske og følelsesmæssigt dybe portrætter. Uanset om det er din familie eller dig selv, vil dette kursus give dig med de værktøjer, du har brug for til at fange skønheden og essensen af ethvert individ.

Vores erfarne underviser vil give dig værdifulde tips og tricks, der strækker sig fra valg af farver til at mestre skygge og lys. Gennem interaktiv undervisning og hands-on øvelser vil du opdage hemmelighederne bag en vellykket portrætmaling og lære, hvad der virker og hvad der ikke gør.

Ved at medbringe dine egne materialer sikrer du, at du har alt, hvad du behøver for at udfolde din kreativitet fuldt ud. Vores workshop vil ikke kun forfine dine færdigheder, men også inspirere dig til at udforske nye udtryk og skabe kunst, der taler til sjælen. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 20.09.2024 11:30-17:00 Taastrup Medborgerhus Giuliana Irina Holm
2 Lørdag 21.09.2024 11:30-17:00 Taastrup Medborgerhus Giuliana Irina Holm
Giulliana Irina Holm | FOF Københavns Omegn
Underviser

Giuliana Irina Holm

Giuliana Holm er fra Padua, Norditalien. I sit hjemland har hun en uddannelse fra Statens Kunstskole og Statens Kunstakademi. I Danmark er hun uddannet som Cand. Mag. i film- og medievidenskab med sidefag i italiensk på Københavns Universitet. Hun har en erhvervs-pædagogisk læreruddannelse og har stor erfaring med undervisning af unge såvel som voksne. Giuliana besidder stærke visuelle kompetencer der gøre hende i stand til at skræddersy undervisning efter deltagernes behov.