Skip to content
Akvarelmaling øvede | FOF Københavns Omegn

Akvarel -begynder og let øvede

Vi skal udforske de forskellige teknikker som vådt i vådt, vådt på tørt, lavering, dybde og meget mere. Vi vil fordybe os i den enkelte opgave dagen byder, hvor det er din egen fortolkning af motivet der tæller, hvad ser du, hvordan oplever du det og hvordan får du det formidlet via dit maleri. Vi skal arbejde med farver, lys og skygge, forskellige effekter, materialer, skitser, perspektiv og teknikker. Når det så er sagt så gælder det om at have det sjovt, når vi maler, for det er ikke kedeligt at male med akvarel. Den er levende, uforudsigelig og bestemt en udfordring på den kreative og kunstneriske udvikling. Det kræver ikke nogen forudsætninger at lære male med akvarel kun en masse tålmodighed og vilje.

Der må påregnes udgifter til materialer, underviser Annisette har forhandlet en pris ca. 795,- på en startpakke. Der er ingen krav om valg af materialer men udelukkende anbefalinger. der udsendes en materialeliste før start.

 

Information

  • Dato 02.09.2024-11.11.2024
  • Adresse Taastrup Medborgerhus
    Taastrup Hovedgade 71
    2630 Taastrup
  • Lokale Værelse 1
  • Bemærkninger Der må påregnes udgifter til materialer, underviser Annisette har fohandlet en pris ca.795.- på en startpakke. Der er ingen krav om valg af materialer men udelukkende anbefalinger. der udsendes en materialeliste før start.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 17:00-19:30 Taastrup Medborgerhus Annisette Falk-Jensen
2 Mandag 09.09.2024 17:00-19:30 Taastrup Medborgerhus Annisette Falk-Jensen
3 Mandag 16.09.2024 17:00-19:30 Taastrup Medborgerhus Annisette Falk-Jensen
Se alle Se færre
Annisette Falk-Jensen | FOF Københavns Omegn
Underviser

Annisette Falk-Jensen

Annisette er selvlært kunstner, som arbejder med følelserne og sanserne. Når hun maler, stræber hun efter at give nuancerne mere udstråling, kraft og personlig karakter. Hun har ligeledes en brændende entusiasme for et stemningsfuldt og harmonisk maleri. Stilarten er inspireret af impressionismen - og ligeledes impressionisternes stræben efter at omsætte visuelle udtryk i malerierne.