Skip to content
Blandet teknik i maleri

Blandet teknik i maleri

Dette malerkursus er din vej til at udforske en verden af kreative muligheder og teknikker. Vi vil dykke ned i en række forskellige tegne- og maletenikker, der kan skabe rum, struktur og stemning i dine værker.

Vi vil især fokusere på brugen af flydende farveblandinger og deres skarpe adskillelse for at tilføre dine malerier dybde og kontrast. Du vil lære, hvordan du bruger disse blandinger til at skabe spændende effekter og tilføre dine værker en unik dynamik.

Desuden vil du blive introduceret til Pouring-teknikken, en spændende metode, der giver dig mulighed for at skabe smukke, abstrakte værker fyldt med bevægelse og liv.

Uanset om du er en erfaren kunstner eller bare lige er begyndt at udforske din kreative side, vil dette kursus inspirere dig til at eksperimentere og udfordre dine kunstneriske grænser. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.09.2024 17:00-20:00 Taastrup Medborgerhus Olga Stra
2 Tirsdag 17.09.2024 17:00-20:00 Taastrup Medborgerhus Olga Stra
3 Tirsdag 24.09.2024 17:00-20:00 Taastrup Medborgerhus Olga Stra
Se alle Se færre
Underviser

Olga Stra

Olga Stra har været aktiv udstillende kunstner siden 2004. Siden 2006 og frem til i år var hun formand for Hvidovre Censurerede Udstilling. I en række år var Olga Stra medlem og udstillede med forskellige kunstnergrupper, bla. Københavnske Kunstnere (K2), og har haft galleri  “Artstra” i indre Kbh.

I de seneste år har Olga Stra udført mosaik med brug af kopper og tallerkner. Olga Stra har Bachelor i kunsthistorie og har taget Kunstpraktik på KUA. 
Hun er fortrolig med alle de mulige male- og tegneteknikker og blanding af dem, ligeledes de forskellige materialer man kan bruge i den kreative proces.