Skip to content
Sy og design | FOF Københavns Omegn

Sy og design

Har du lyst til at sy?

Kom og lær at sy dit eget tøj, børnetøj eller noget helt andet. Der syes efter færdige snitmønstre og jeg vejleder dig både i materialevalg og farver.

Du vil lære teknikker og få smarte tricks, som får dit tøj til at fremstå professionelt. Holdet er er både for begyndere og letter øvede - alle kan være med.

Medbring:
Målebånd, stofsaks, knappenåle, synåle, maskinnåle, opsprætter, tråd, kridt og blyant. Medbring desuden lineal (minimum 30 cm lang), papirsaks og mønsterpapir
Symaterialer til det, som du gerne vil sy
Evt. egen symaskine

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.08.2024 19:00-21:35 Gadehaveskolen (Ole Rømer Skol Jannie Ellebo
2 Torsdag 05.09.2024 19:00-21:35 Gadehaveskolen (Ole Rømer Skol Jannie Ellebo
3 Torsdag 19.09.2024 19:00-21:35 Gadehaveskolen (Ole Rømer Skol Jannie Ellebo
Se alle Se færre
Jannie Ellebo | FOF Københavns Omegn
Underviser

Jannie Ellebo

Jannie er uddannet Designer fra Margrethe-Skolen og blev efter eksamen tilbudt job som underviser. Jannie har siden hun var 7 år syet tøj til sig selv og på bestilling, og syede som 15 årig sin første brudekjole. Jannie har stor erfaring i modebranchen, hvor hun blandt andet har haft butik i hjertet af København med eget design, som blev kreeret i baglokalet.  Efter at have berørt mange forskellige designmæssige sider af detail- og modeverdenen - og derudover har arbejdet med grafisk design, arbejder hun nu igen med det hun brænder for - nemlig at designe og sy tøj. 

I foråret 2019 er hun desuden begyndt at undervise i syning og tilskæring, for at kunne give sin mangeårige erfaring som superbruger videre. Din underviser er erfaren og lærer dig sy-tekniker, som gør, at det du syer, ser professionelt ud.

Du kan læse mere om Jannie på www.janniez.com, hvor du også kan se et udvalg af modeller, som hun har lavet.