Skip to content
Bliv din egen havedesigner

Bliv din egen havedesigner

Billeder: Kenn Römer-Bruhn, @kennromerbruhn

Omdan din drøm til virkelighed – design din egen drømmehave!
Har du nogensinde forestillet dig en perfekt have, der er skræddersyet til dine ønsker og behov? "Bliv din egen havedesigner" er kurset, der gør det muligt. Gennem en dag fyldt med indsigtsfulde lektioner og praktiske øvelser vil du lære, hvordan du omsætter dine drømme til en velplanlagt og smukt designet have.

Hvad lærer du på kurset?
● Grundlæggende designprincipper: Forstå de essentielle elementer i havedesign, herunder hvordan man arbejder med form, funktion, og farveskalaer.
● Personlig stil og udtryk: Lær at udtrykke din personlige stil gennem dit havevalg, så dine udendørs områder bliver en naturlig forlængelse af dit hjem.
● Praktiske designøvelser: Anvend dine nyfundne kundskaber i guidede designøvelser, der vil vise dig, hvordan du effektivt planlægger og implementerer dine ideer.
● Have- eller bedplaner: Medtag billeder og en 1:100 tegning af din have eller de områder i haven du ønsker at ændre. Vi har papir, farveblyanter og et stort bibliotek af havebøger, du kan bruge, så dine have- og bedplaner kan få liv.

Bliv selvsikker og uafhængig 
Ved kursets afslutning vil du være udstyret med viden og færdigheder til at designe din have selvstændigt, uden behov for dyre eksterne designere. Dette kursus gør dig i stand til at tage kontrol over dine udendørs haverum og forvandle dem til et paradis, der afspejler din unikke æstetik og funktionelle behov.

Heldagskursus med fuld forplejning 
Dediker en hel dag til at udvikle dine designfærdigheder i et støttende og inspirerende miljø. Vi sørger for fuld forplejning gennem dagen, så du kan fokusere fuldt ud på at lære og udvikle dine færdigheder.

Praktiske øvelser og personlig vejledning 
Kurset inkluderer en række praktiske øvelser, der sikrer, at du kan omsætte teori til praksis. Undervejs får du personlig vejledning fra en erfaren og passioneret haveekspert og -designer, som hjælper dig med at finjustere dine designs og sikre, at du kan anvende din nye viden derhjemme. Medbring praktisk tøj og vær klar til at arbejde både indendørs og udendørs. 

Er du klar til at tage det første skridt mod din drømmehave? Tilmeld dig "Bliv din egen havedesigner" i dag og start rejsen mod at realisere din vision for en smukkere og mere funktionel have.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 30.08.2024 09:30-15:30 Blomsterhaven Kenn Römer-Bruhn
Kenn Römer-Bruhn
Underviser

Kenn Römer-Bruhn

Ken er haveekspert- og designer med dybe rødder i den nordiske designtradition og er begejstret for de skandinaviske principper om enkelthed, funktionalitet og harmoni med naturen, og bringer denne æstetik til live i hans designs.

Kens erfaring strækker sig over mange aspekter af have -og kommunikationsdesign og han har haft fornøjelsen af at kunne bidrage til nogle af Skandinaviens mest betagende haver og parker. Som fuldt medlem af Garden Media Guild og som tidligere medlem af juryen for Scandinavian Design Awards, har han en unik indsigt i branchens nyeste trends og innovationer.

Udover Kens passion for havedesign, er han også involveret i mange andre kreative projekter, som podcaster, filmskaber, fotograf, forfatter, skribent, instruktør og udvikler af sprudlende farverige ideer, spænder hans arbejde vidt og bredt.