Skip to content
Drivhusdrømmen

Drivhusdrømmen

Billeder: Kenn Römer-Bruhn, @kennromerbruhn

Velkommen til dit drivhus-eventyr!
Er du klar til at forlænge sæsonen og berige din have med et drivhus? "Drivhusdrømmen" er for dig, der ønsker at forstå alle aspekter af drivhuset, fra placering og jord til belægning og tag. Havekurset vil guide dig gennem planlægning, opbygning og optimal udnyttelse af et drivhus, så du kan nyde friske grøntsager, urter og blomster det meste af året.

Dagens drivhusprogram:

● Placering og design: Lær hvordan du vælger den optimale placering for dit drivhus for maksimalt sollys og beskyttelse. Vi gennemgår design og materialer, der bedst matcher dit behov og din have.
● Opbygning: Forstå de forskellige typer af drivhuse og de materialer, du kan bruge til at opbygge dit eget, herunder træ og metal samt glas, polycarbonat og folie.
● Essentielle installationer: Vi dækker vigtigheden af vandtilførsel, elektricitet for opvarmning og lys, samt effektive ventilationssystemer for at skabe det ideelle klima for dine planter.
● Dyrkningsteknikker: Få hands-on erfaring med forskellige dyrkningsmetoder som faste bede, højbede med selvvanding og selvvandingssystemer, der kan optimere dine planters trivsel og frigive mere af din tid.
● Planter til drivhuset: Lær hvilke planter der trives bedst i drivhusmiljøet, og hvordan du planlægger dyrkningen det meste af året.

Ved kursets afslutning vil du ikke kun have de nødvendige redskaber og viden til at komme i gang med dit eget drivhus, men også de færdigheder, der kræves for at vedligeholde det og nyde friske afgrøder det meste af året. "Drivhusdrømmen" er dit første skridt mod at blive en drivhusekspert.

Er du klar til at dyrke din passion i et drivhus? Tilmeld dig "Drivhusdrømmen" nu, og start din rejse mod en rigere og mere produktiv haveoplevelse.

Praktiske detaljer
Kurset afholdes delvis indendørs i vores undervisningsfaciliteter i et stort drivhus, og delvist udendørs. Klæd dig praktisk efter vejrforholdene, da vi både vil være indendørs og udendørs.

Drikkevarer og hjemmebagte lækkerier serveres ved kursets afslutning i det smukke orangeri, hvor vi runder af med en spørgerunde, hvor ingen spørgsmål er for små eller store.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 17:00-19:30 Blomsterhaven Kenn Römer-Bruhn
Kenn Römer-Bruhn
Underviser

Kenn Römer-Bruhn

Ken er haveekspert- og designer med dybe rødder i den nordiske designtradition og er begejstret for de skandinaviske principper om enkelthed, funktionalitet og harmoni med naturen, og bringer denne æstetik til live i hans designs.

Kens erfaring strækker sig over mange aspekter af have -og kommunikationsdesign og han har haft fornøjelsen af at kunne bidrage til nogle af Skandinaviens mest betagende haver og parker. Som fuldt medlem af Garden Media Guild og som tidligere medlem af juryen for Scandinavian Design Awards, har han en unik indsigt i branchens nyeste trends og innovationer.

Udover Kens passion for havedesign, er han også involveret i mange andre kreative projekter, som podcaster, filmskaber, fotograf, forfatter, skribent, instruktør og udvikler af sprudlende farverige ideer, spænder hans arbejde vidt og bredt.