Skip to content
Haveprojekt - opstart

Haveprojekt - opstart

At starte et haveprojekt kan være en stor opgave, men med den rigtige planlægning og forberedelse kan det blive en givende oplevelse. Du vil her lære, hvordan du skaber en god have, hvor du kan nyde en kop kaffe i skyggen eller i solen, samt hvordan du kan dyrke dine egen grøntsager og have et smukt blomsterbed.

Vi starter med at kigge på opstarten af dit haveprojekt og hvad der er vigtigt at huske på vejen, hvor du får masser af inspiration til at kickstarte din kreativitet og finde din egen unikke stil.

Medbring gerne en skitse af dit haverum, så vores underviser, Pernille Nielsen, kan give dig personlig sparring og hjælpe dig med at realisere dine havedrømme. Medbring også gerne mad og drikke til pausen.

Information

  • Dato 14.09.2024-14.09.2024
  • Adresse Taastrup Kulturcenter
    Poppel alle 12
    2630 Taastrup
  • Bemærkninger Medbring gerne en skitse af dit haverum, så vores underviser, Pernille Nielsen, kan give dig personlig sparring og hjælpe dig med at realisere dine havedrømme.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 14.09.2024 10:00-15:30 Taastrup Kulturcenter Pernille Nielsen
Underviser

Pernille Nielsen

Pernille er uddannet afspændingspædagog/Psykomotorisk Terapeut med efter-/videreuddannelse - senest på Danmark Pædagogiske Universitet, hvor hun har læst Pædagogisk Filosofi. Pernille har undervist og vejledt mennesker i alle aldre og livssituationer gennem 30 år.