Skip to content
Inspiration til begynderhaven

Inspiration til begynderhaven

Velkommen til din grønne rejse! 
Er du klar til at forvandle et stykke jord i din have til et blomstrende vidunder? "Inspiration til Begynderhaven" er skræddersyet til dig, der drømmer om at skabe et levende, bæredygtigt fristed lige udenfor din dør. Havekurset er din indgang til havearbejdets vidunderlige verden og det første skridt på din rejse mod at blive en selvsikker og vidende haveejer.

Dagens haveprogram:
● Fra udfordringer til løsninger: Lær at tackle de mest almindelige udfordringer for nye haveejere, fra jordbundsforhold til strategisk placering i havedesignet.
● Plantekendskab: Lær om planter der vil trives i din have, og hvordan du sikrer dem en succes.
● Plantesammensætninger: Modtag praktisk vejledning i at skabe en harmonisk palette af farver og former.
● Den spiselige have: Lær, hvordan du kan starte din egen køkkenhave op fra bunden med sikre valg af afgrøder, der giver mening at dyrke.
● Bæredygtige teknikker: Lær teknikker fra kompostering til vandbesparelse for at fremme en bæredygtig tilgang.

Ved kursets afslutning vil du ikke kun have nøglerne til at designe og vedligeholde din have, men også en dybere forståelse for naturens cyklusser og en fornyet mental klarhed. Dette kursus er en invitation til en livsforvandlende hobby, der kan berige både dit sind og miljøet.
Er du klar til at tage spaden i egen hånd og skabe din drømmehave? Tilmeld dig "Inspiration til begynderhaven" nu og begynd din rejse mod en grønnere tilværelse.

Praktiske detaljer
Kurset foregår udendørs, så husk varmt tøj. Ved regnvejr tager vi tilflugt i det store orangeri, men vi vil uanset vejret bruge haven som vores inspirerende lærerum.

Drikkevarer og hjemmebagte lækkerier serveres ved kursets afslutning i det smukke orangeri, hvor vi runder af med en spørgerunde, hvor ingen spørgsmål er for små eller store.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 17:00-19:30 Blomsterhaven Kenn Römer-Bruhn
Kenn Römer-Bruhn
Underviser

Kenn Römer-Bruhn

Ken er haveekspert- og designer med dybe rødder i den nordiske designtradition og er begejstret for de skandinaviske principper om enkelthed, funktionalitet og harmoni med naturen, og bringer denne æstetik til live i hans designs.

Kens erfaring strækker sig over mange aspekter af have -og kommunikationsdesign og han har haft fornøjelsen af at kunne bidrage til nogle af Skandinaviens mest betagende haver og parker. Som fuldt medlem af Garden Media Guild og som tidligere medlem af juryen for Scandinavian Design Awards, har han en unik indsigt i branchens nyeste trends og innovationer.

Udover Kens passion for havedesign, er han også involveret i mange andre kreative projekter, som podcaster, filmskaber, fotograf, forfatter, skribent, instruktør og udvikler af sprudlende farverige ideer, spænder hans arbejde vidt og bredt.