Skip to content
Lakridskursus | FOF Københavns Omegn

Lakrids kursus

Lakrids er en af de mest almindelige stykker slik i Danmark. Der er sågar lakridsfestivaller og priser for gourmet lakrids.

Hjemmelavet lakrids er bare så meget bedre end det gængse lakrids i butikkerne. Fordelen ved at lave lakrids selv er, at man selv kan bestemme smagen, intensiteten og formen. Det kan være sødt, salt, stærkt eller bittert. I skal lære, hvordan man laver sødt, salt og stærk lakrids. Det sværeste bliver at holde fingrene fra dem, mens de tørrer.

Medbring skærebræt, en lille kniv og en kokkekniv. Husk også et viskestykke og beholder med låg til jeres lakrids.

Udgift til råvarer er kr. 160,- pr. person, som afregnes direkte med underviseren.

*VED GLUTEN ALLERGI SKAL DET ANGIVES VED TILMELDING

Information

  • Dato 09.09.2024-09.09.2024
  • Adresse Mølleholmskolen
    Mølleholmen 20
    2630 Taastrup
  • Bemærkninger Medbring skærebræt, en lille kniv og en kokkekniv. Husk også et viskestykke og beholder med låg til jeres lakrids.Udgift til råvarer er 150 kr. per person, hvilket afregnes direkte med underviseren.VED GLUTEN ALLERGI SKAL DET ANGIVES VED TILMELDING

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.09.2024 17:00-21:00 Mølleholmskolen Jutta Pallesgaard
Jutta Pallesgaard | FOF Københavns Omegn
Underviser

Jutta Pallesgaard

Jutta uddannet bager i 1992 og udannede sig efterfølgende til konditor, hvilket hun blev færdig med i 19 95. ”At undervise har jeg fundet ud af, giver mig rigtig meget. Jeg synes at det spændende at se det færdige produkt, som kursister laver. Mit mål med min undervisning er, at alle efter kurset kan lave det der hjemme.”