Skip to content
Efterår hos FOF København

Foredragskalender

Bliv klogere, bliv inspireret og få en oplevelse – foredrag i København og Nordsjælland

Hos FOF København og Nordsjælland har vi masser af foredrag til dig, der er nysgerrig og lærelysten. Vi har sørget for, at der findes noget for enhver smag, så du både kan udforske velkendte og helt nye emner. Til foredragene kommer vi helt overordnet omkring emner såsom natur og videnskab, kunst og kulturhistorie, livsstil og psykologi samt politik og samfund.

Har du lysten og modet til at blive klogere på et af emnerne, så tilmeld dig et af vores mange forskellige debatarrangementer og foredrag. Hvem ved – måske kan et foredrag skabe grobunden for helt nye interesser?

Foredragskalenderen – sådan får du overblik

Her i vores foredragskalender kan du se samtlige kommende foredrag og debatarrangementer, som vi afholder. Vores arrangementer finder sted i forskellige byer og kommuner i København, hovedstadsområdet og Nordsjælland, og du kan derfor filtrere foredragene i kalenderen alt efter, hvor det passer dig bedst at komme til. Du kan for eksempel komme til foredrag og debatarrangementer på Frederiksberg, i Bagsværd, Allerød, Kastrup, Farum, Humlebæk, Helsingør, Kgs. Lyngby, Hellerup, og Søborg samt i København N, V og Ø. 

I foredragskalenderen kan du også filtrere foredragene efter ugedag og foredragsholder. Er der en bestemt dag eller et tidspunkt, der passer dig bedst, kan du altså finde præcis de hold, som er tilgængelige ud fra dine kriterier. I listen over undervisere kan du desuden se alle navne på foredragsholderne, så finder du et interessant navn, kan du blot vælge det, hvorefter foredragene som afholdes af denne person, vil komme frem.

Nu er der frit slag for at gå på opdagelse i de mange spændende foredrag i København og Nordsjælland, som du kan opleve hos os i 2024. Der kommer løbende flere foredrag til, så hold øje med siden. Læs mere om de enkelte foredrag herunder, hvor du også kan tilmelde dig, hvis du finder noget særligt og godt.

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

Foredrag og debatarrangementer hos FOF København og Nordsjælland

Vores foredrag afholdes løbende, og du har både mulighed for at deltage i enkeltstående foredrag samt foredragsrækker, hvor vi mødes af flere omgange og i fællesskab dykker ned i forskellige, spændende emner.

Vi lever af at bringe mennesker sammen i nye fællesskaber, og derfor gør vi et stort arbejde ud af at samle de bedste foredrag til dig, så du sammen med andre interesserede kan lade dig begejstre over nye emner og indsigter.

Vores store udbud byder blandt andet på foredrag, der dykker ned i vores fælles historie, foredrag som giver dig lige præcis de redskaber, du har brug for i forbindelse med kost- og livsstilsændringer, samt debatarrangementer som griber fat i de emner, som optager os lige nu, og som fylder i den offentlige debat.

Til foredragene kan du møde en række af interessante mennesker: Kendte debattører, forfattere, kulturpersonligheder, forskere og journalister – og du kan samtidig ofte besøge hyggelige og oplevelsesrige lokationer.