Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

portræt af underviser heidi schønberg

Heidi Schønberg

Heidi Schønbergs teknikker til at reducere tankemylder

Oplever du nogle gange, at tankerne flyver afsted, og at det er svært at slippe dem? Vil du have hjælp til at komme ud af tankemylder og grublerier? Så kan du prøve Heidi Schønbergs teknikker til at reducere tankemylder. Hvis du vil blive endnu klogere, kan du tage med til et af Heidi Schønbergs foredrag.

Heidi Schønberg er cand.phil. fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er hun uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Hun driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor hun har fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Hun ønsker at øge menneskers selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Hun har undervist siden 1994 og fungeret som coach i erhvervslivet og for private personer siden 1997.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.