Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

Drama for børn og unge hos FOF København

Drama og teater

Lær at spille teater – dramakursus i København for unge

Er du vild med at klæde dig ud og optræde, eller kunne du tænke dig at udforske din skuespillerdrøm? På vores dramakursus for unge skaber vi et trygt rum, hvor vi laver en masse sjove teaterøvelser og fortællinger. Du lærer at indtage en scene, spille en rolle og fortælle en historie med din krop.

Drama styrker din selvtillid og giver dig en masse sjove oplevelser sammen med andre teaterglade børn og unge på din egen alder, og du lærer at udtrykke dig gennem forskellige dramaøvelser, hvor vi leger med mimik, stemme og kropssprog.

Tilmelding til teater- og dramakurser

Vi afholder vores kurser i drama på Frederiksberg og København V. Aldersgrænsen er fra 9 til 16 år. Se kurserne herunder. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på 4596 0100eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér