Skip to content
Dramakurser for børn og unge hos FOF København

Drama, teater og musik

Drama, teater og musik – kurser i København og hovedstadsområdet for børn og unge

Er du vild med at klæde dig ud og optræde? Kunne du tænke dig at udforske din skuespillerdrøm? Eller vil du gerne lære at spille et musikinstrument? Tag et kursus for børn og unge i København,  hovedstadsområdet eller Nordsjælland

På vores dramakursus for unge skaber vi et trygt rum, hvor vi laver en masse sjove teaterøvelser og fortællinger. Du lærer at indtage en scene, spille en rolle og fortælle en historie med din krop. Drama styrker din selvtillid og giver dig en masse sjove oplevelser sammen med andre teaterglade børn og unge på din egen alder, og du lærer at udtrykke dig gennem forskellige dramaøvelser, hvor vi leger med mimik, stemme og kropssprog. 

Du kan også få erfaring med musikalsk fremførelse ved at deltage i et musikkursus i akustisk guitar. Her kan du dykke ned i grundlæggende teknikker og udvikle din musikalske stil.

Du kan også tilmelde dig TeaterCamp, hvor du får mulighed for at bruge en hel uge på at udvikle din kreativitet, styrke din selvtillid og blive en del af et fællesskab! På TeaterCamp skaber vi et trygt og sjovt miljø, hvor vi udforsker teaterets verden gennem leg, øvelser og skabelse af vores egen forestilling. Det er en fantastisk mulighed for at lære at udtrykke dig selv gennem drama og få nye venner på samme tid.

Tilmelding til drama- og musikkurser

Vi afholder vores kurser i drama og musik på Frederiksberg og i København.

Se alle kurserne herunder, hvor du også kan tilmelde dit barn. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
Familieture hos FOF København

FAMILIER

Teaterleg for familier