Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
Dramakurser for børn og unge hos FOF København

Drama, teater og musik

Drama, teater og musik – kurser i København og hovedstadsområdet for børn og unge

Er du vild med at klæde dig ud og optræde? Kunne du tænke dig at udforske din skuespillerdrøm? Eller vil du gerne lære at spille et musikinstrument? Tag et kursus for børn og unge i København eller hovedstadsområdet.

På vores dramakursus for unge skaber vi et trygt rum, hvor vi laver en masse sjove teaterøvelser og fortællinger. Du lærer at indtage en scene, spille en rolle og fortælle en historie med din krop. Drama styrker din selvtillid og giver dig en masse sjove oplevelser sammen med andre teaterglade børn og unge på din egen alder, og du lærer at udtrykke dig gennem forskellige dramaøvelser, hvor vi leger med mimik, stemme og kropssprog.

Hvis dit barn vil lære at spille et musikinstrument, tilbyder vi intensiv undervisning, hvor der kun er to børn pr. hold. Lær f.eks. at spille akustisk guitar – et instrument, som er utrolig udtryksfuldt, nemt at have med sig og som kan erhverves forholdsvis billigt. Der er rig mulighed for at præge undervisningen, hvis der er nogle bestemte sange eller genre, som gerne må være fokus.

Tilmelding til drama- og musikkurser

Vi afholder vores kurser i drama og musik på Frederiksberg og i København V. Aldersgrænsen er fra 9 år.

Se alle kurserne herunder, hvor du også kan tilmelde dit barn. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér