Skip to content
Keramik hos FOF København

Kreative fag

Kreative fag for børn og unge – brug fantasien!

Er dit barn glad for at udfolde sig kreativt?

Vi har masser af kreative kurser, både i hverdagen og til ferierne. Prøv for eksempel keramik, hvor dit barn lærer at formgive og dekorerer. Eller de andre fag som smykkekursus og skriveværksted.

Lad dit barn slippe kreativiteten løs på et af vores kurser – og bliv den glade modtager af de færdige produkter! Se også vores kreative værksteder for familier 

Tilmelding til kreative værksteder for børn og unge

Vi tilbyder kreative kurser for børn og unge i København og Søborg. Du kan se alle kurserne herunder. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk. På disse kurser deltager børnene uden forældre, men vi tilbyder også en masse familieaktiviteter, hvor både børn og voksne er med.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér

kreative værksteder

Kreative hold for familier

Er du og dit barn glade for at udfolde jer kreativt? Slip kreativiteten løs på et af vores kreative kurser i København. Her kan I for eksempel tegne løs og eksperimentere med farver sammen.