Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

Programmering for børn og unge hos FOF København

Programmering og spil

Skal dit barn lære at programmere og spille rollespil? Sjove kurser i kodning og spil for børn i København og hele hovedstaden

Vil du lære at lave dit helt eget computerspil eller skabe din helt egen tegnefilm? På vores Coding Kids kurser i programmering for børn kan du blive din egen spildesigner. Mulighederne er uendelige! Du lærer at bruge sjove programmer som bl.a. Scratch og ScratchJr til at omsætte dine egne historier til små spil og animationsfilm. Vi har også kurser for børn, der allerede har kendskab til programmering og kodning, og som f.eks. gerne vil lære at kode i et programmeringssprog.

Børnekodning er en sjov og legende måde at tilegne sig erfaringer og kompetencer i en højteknologisk verden. På vores programmeringskurser for børn lærer børnene at kode på egne præmisser, og de lærer at bruge computeren til at tænke kreativt. Programmer som Scratch og ScratchJr hjælper børnene til at få en grundlæggende forståelse for kodning, og vi taler også om, hvad der gør et spil sjovt at spille.

Hvis du er mere interesseret i spil end spilkodning, så tilbyder vi også spilkurser for børn. Prøv Dungeons & Dragons: en fantasy setting med drager, dæmoner, krigere og magikere i alle afskygninger. Her skaber du din egen karakter og er med til at sætte det ind i en sammenhængende kampagne. Der er også mulighed for at indtage den vigtige rolle som game master, hvor du styrer spillets gang og beskriver de figurer, som spillerne møder. Fællesskabet er i højsædet på holdet, og hvis du er fantasifuld og kreativ og gerne vil møde andre unge med samme passion, så er dette hold noget for dig.

Hvem er kurserne henvendt til?

På vores kurser i programmering og kodning for børn starter vi helt fra bunden, men vi har også mere avancerede kurser for børn, som allerede har et grundlæggende kendskab til programmering, og som gerne vil lave mere komplekse spil. Vi har programmeringskurser på forskellige niveauer for børn i alderen 9-14 år.

Hvem underviser i programmering for børn?

Underviserne på vores kurser har alle flere års erfaring med at undervise børn. Du kan se hvilken underviser, der har det konkrete hold på holdoversigten herunder.

Tilmelding til vores kurser i programmering og spil for børn

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.