Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 19. juni.

Kreative kurser og workshops for familier hos FOF København

Kreative fag

Værksteder for hele familien – vær kreative sammen!

Er du og dit barn glade for at udfolde jer kreativt? Eller hvad med at invitere en af bedsteforældrene med på kursus? Slip kreativiteten løs på et af vores kreative kurser i f.eks. København eller Lyngby. Her kan I bl.a. tegne løs og eksperimentere med farver.

Få nye lærerige oplevelser sammen, og lær teknikker, som I kan fortsætte med at bruge derhjemme. Vores dygtige undervisere står klar til at udfordre jer, og vi garanterer, at både den voksne og barnet bliver aktivt involveret i undervisningen. Se vores aktuelle udbud herunder.

Tilmelding til vores kreative kurser for hele familien

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Vi tilbyder kreative kurser for hele familien i København. Medmindre andet er angivet, dækker prisen en voksen og et barn. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.