Skip to content
Kreative kurser og billedkunst for børn og unge hos FOF København

Kreative fag

Værksteder for hele familien – vær kreative sammen!

Er du og dit barn glade for at udfolde jer kreativt? Eller hvad med at invitere en af bedsteforældrene med på kursus? Slip kreativiteten løs på et af vores kreative kurser i København, Allerød, Charlottenlund, Holte eller Kgs. Lyngby. Her kan I bl.a. tegne løs og eksperimentere med farver.

Få nye lærerige oplevelser sammen, og lær teknikker, som I kan fortsætte med at bruge derhjemme. Vores dygtige undervisere står klar til at udfordre jer, og vi garanterer, at både den voksne og barnet bliver aktivt involveret i undervisningen. Se vores aktuelle udbud herunder.

Vi tilbyder også spændende tegnekurser for både børn og voksne, hvor I kan dykke ned i forskellige stilarter og teknikker. Fra Manga og tegneserietegning til naturkunst og klassiske tegnekurser, er der noget for enhver smag og aldersgruppe. Vælg mellem kurser specielt til vinterferien eller weekendkurser, så I kan finde det, der passer bedst ind i jeres hverdag.

Er I mere til håndværk, kan I udforske vores kurser indenfor glas, træ og keramik. Lær at skabe smukke glaskunstværker med fusing-teknik, eller tilbring en kreativ weekend med keramik for hele familien. Træsnit er også en spændende mulighed, hvor I sammen kan skabe unikke kunstværker.

Tag med på et af vores kurser og oplev glæden ved at skabe noget smukt sammen.

Tilmelding til vores kreative kurser for hele familien

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Vi tilbyder kreative kurser for hele familien. Medmindre andet er angivet, dækker prisen en voksen og et barn. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail hej@fof-kn.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.