Skip to content
Kreative kurser og billedkunst for børn og unge hos FOF København

Kalender

Kreative fag for familier

FOF København og Nordsjælland har hvert år en lang række kreative kurser og workshops for familier i hele hovedstaden. På en kreativ familieaktivitet deltager børn og voksne sammen, og I kan f.eks. prøve at tegne sammen eller kaste jer ud i kreative værksteder som f.eks. at lave glas eller keramik.

Vi tilbyder familieaktiviteter for børn i alle aldre, og det er helt op til jer, om barnet følges med en af forældrene, bedsteforældrene, ældre søskende eller en anden voksen. 

Hvornår passer det jer?

På denne side kan I se vores aktivitetskalender, hvor alle vores kreative familiehold vises i datoorden. Ved hver aktivitet kan I også se, hvis holdet løber over flere dage. Kalenderen gør det nemt for jer at planlægge jeres næste aktivitet sammen og skabe gode minder. Hvis en aktivitet strækker sig over flere dage, vil det fremgå i kortet. Læs mere om aktiviteterne herunder.

Tilmelding til vores kreative familiekurser

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer jer. Har I spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte os på e-mail hej@fof-kn.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2