Skip to content
Tegning for børn og unge hos FOF København

Tegnekurser og billedkunst

Tegnekurser og billedkunst – kreative familieaktiviteter i København, Gentofte og Lyngby

Elsker I også at tegne og male? Sæt tiden af til at få en kreativ oplevelse sammen!

Hvis hverdagen er presset, kan det være godt at få en oplevelse i kalenderen, hvor I skaber nye minder sammen. Vores dygtige undervisere sørger for, at I bliver udfordret i nye teknikker, og både den voksne og barnet deltager aktivt på alle hold. På den måde vil det også være nemt for jer at fortsætte hjemme og kunne minde hinanden om, hvad I har lært. I skaber med jeres hænder og kreativitet, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi har en lang række familieaktiviteter, hvor vi tegner, maler og dyrker billedkunsten. Vi har også kurser, der dykker ned i et tema som f.eks. tegneserier og manga. Se alle hold og tilmeld jer herunder.

Tilmelding til tegnekurser og billedkunst

Du kan se alle vores kurser herunder. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk. Kursusprisen dækker et barn og en voksen. Det er ikke muligt at have flere børn med pr. voksen.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér