Skip to content
Snit en ske hos FOF København

Træsnit for familier

Træsnit for familier

Tag dit barn eller barnebarn i hånden og brug en dag i træværkstedet. I får begge noget for hånden og kommer hjem med en sjov og lærerig oplevelse, som I har haft sammen med andre familier.

Vi vil bl.a. komme omkring grundlæggende teknikker med snitteknivene, og hvad I skal være opmærksom på, når I arbejder med træ. Vi starter kurset op sammen og snitter trin for trin.

Gennemgangen vil blive kombineret med praktisk arbejde, hvor I får vejledning og plads til personlig udfoldelse. Fokus vil være på skabelsen af f.eks. din egen grydeske, hvilket udgør et inspirerende og udfordrende projekt både for børn og voksne – uanset erfaring inden for snedkeri. Hver familie vil kunne nå at snitte to til tre genstande.

Vi vil dykke ned i snedkerens verden og prøve forskellige teknikker, få viden om træ og lære sikker håndtering af skarpe værktøjer.

Kurset henvender sig både til barnet og den voksne. Barnets proces er i fokus, og den voksne deltager i kurset på barnets præmisser. Kurset er perfekt for jer, der ønsker at komme væk fra skærmen, tænke bæredygtig med træets muligheder og reducere plastik. Giv jer selv muligheden for at fokusere fuldt ud på en kniv og en træblok! Måske får I en ny fælles interesse, som I kan lave sammen fremover efter kurset.

Lær at snitte en ske i træ hos FOF København

Medbring

Drikkevarer og frokost.

Værd at vide

Materialer er inkl. i prisen. Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning lukkes kurset for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld jer derfor gerne i god tid, så I er sikret en plads.

Alberte Svendsen træsnit underviser Træsnit for familier i København Underviser Alberte Svendsen fotograferet med nogle af hendes egne designs. Foto: Søren Svendsen og Rie Neuchs.

Kurser for familier hos FOF København

FAMILIEKURSER

Se alle aktuelle kurser