Skip to content
Guitar hold og kursus for familier hos FOF København

Musik

Musikundervisning for børn og voksne – lær at spille guitar, bas eller klaver sammen

Lær at spille guitar, bas eller klaver på et musikkursus for børn og voksne. Det er en sjov og lærerig måde at være sammen på for børn og deres forældre – eller måske bedsteforældre? Det er lige meget, om I er til klassisk musik, pop, rock, blues eller noget helt andet – alt er muligt.

Tiden ved instrumenterne er en god og inspirerende måde at hygge sig med sit barn på, og tit er motivationen større, når man er sammen om det. Guitar, bas og klaver er de mest populære instrumenter, og det er nemt at lære for børnene, hvilket giver stor spilleglæde. På vores kurser kan du og dit barn lære at spille et instrument – både klassisk, pop, rock og blues. Vores velkvalificerede og erfarne undervisere sikrer, at undervisningen er tilpasset jeres niveau og ønsker til musikgenrer.

Tilmelding til vores familiekurser i musik

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Kurset er tilrettelagt som instrumentalundervisning, og I skal tilmelde jer som familie. Vi anbefaler, at du inden tilmelding kontakter underviseren for nærmere aftale om niveau og evt. repertoire. Prisen inkluderer en voksen og et barn. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Hvor foregår jeres musikundervisning?

Vores musikkurser foregår bl.a. på Amager, Frederiksberg, i København, Kongens Lyngby, Søborg, Valby og Virum, og du kan med garanti finde et kursus, der ligger tæt på dig. Find adresser under holdinfo på de enkelte hold.

Kor for børn – både for begyndere og letøvede

Elsker dit barn at synge? I vores kor på Vesterbro synger vi sange, vi godt kan lide, med udgangspunkt i rytmisk musik. Læs mere på kor for børn på Vesterbro. 

Leder du efter musikkurser for voksne?

Se vores musikundervisning for voksne. 

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
Kurser og workshops i klaver hos FOF København

musik- og sangundervisning for voksne

Musik for voksne

Vil du lære eller blive bedre til at spille et instrument eller synge? Så vær med på et af vores kurser, hvor vi tilbyder intensiv undervisning med kompetente og erfarne undervisere.