Skip to content
Efterfødselstræning hos FOF København

Aktivitetskalender

Aktivitetskalender – se alle kommende hold her

FOF København har hvert år en masse forskellige hold, kurser og workshops for dig, der er gravid eller på barsel. Holdene er både for mænd og kvinder på barsel, og du kan f.eks. gå til efterfødselstræning, yoga, gymnastik, kreative fag, rytmik og musik.

Leder du efter mere viden og konkrete teknikker til f.eks. babymassage, zoneterapi eller slyngevejledning, finder du det også her. Vi tilbyder også kurser i førstehjælp til babyer, så du ved, hvad du skal gøre, hvis du uheldet er ude.

Vi tilbyder gravid- og barselaktiviteter i København og hele hovedstadsområdet. Se oversigten herunder.

Hvornår passer det?

På denne side kan finder du vores aktivitetskalender, hvor alle hold for gravide og dig på barselsorlov vises i datoorden. Ved hver aktivitet kan du også se, hvis holdet løber over flere dage. Kalenderen gør det nemt for dig at planlægge den næste aktivitet.

Tilmelding til vores gravid- og barselshold

På denne side kan du bestille pladser på de hold, du og dit barn skal gå på. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Skab velvære for dit barn

Få en dybere forbindelse med din baby gennem vores kurser i babymassage og zoneterapi. Vores kurser er skabt til at styrke det særlige bånd mellem dig og din lille. Her lærer du praktiske teknikker til afslapning og motorisk udvikling gennem blide bevægelser og berøring under kyndig vejledning. Zoneterapien fokuserer på at lindre spændinger og støtte din babys trivsel ved at stimulere nøje udvalgte zoner på fødderne.

Yoga med små børn og efterfødselstræning

Oplev den hjertevarme glæde af nærvær og bevægelse med vores familieyoga for babyer. Fokus på motorik, sang og babymassage skaber et intimt rum, hvor du bruger din baby som en naturlig del af træningen, styrker båndet fra start og genopbygger din fysiske styrke og balance. For de nybagte mødre tilbyder vi også Hatha Yoga – en skånsom og kraftfuld genoptræning. Dyk ned i yogaens fordele efter fødslen, hvor indre ro og fornyet åndedræt venter.

Efter en graviditet kan det være gavnligt at genopbygge kroppens styrke og kondition. Vores efterfødselstræningskurser tilbyder skræddersyede øvelser designet til at styrke og optræne kroppens muskler, samtidig med at du kan dele oplevelsen med andre nybagte forældre. Start rejsen mod balance og velvære – både for baby og forældre.

Leg og dans med baby

Skab sjove og stimulerende oplevelser for din baby gennem vores kurser i babyrytmik og tumlastik samt babymotorik. Her synger, danser, og leges der med tørklæder og sæbebobler. Skab en nærværende og legende atmosfære, hvor barnets udvikling styrkes motorisk, sprogligt, socialt, og intellektuelt. Alle er velkomne – fædre, mødre, og bedsteforældre. Vores babydanskurser kan også være med til at skabe unikke og sjove øjeblikke med din baby. Dette er en fantastisk måde at stimulere barnets sanser og skabe glæde gennem bevægelse. Kurserne er designet til at støtte udviklingen af motoriske færdigheder og skabe en glad og aktiv start på livet.

Træning for gravide og vandgymnastik

Forvent en sjov og effektiv træning med Aqua Fit for gravide, hvor vandets opdrift muliggør øvelser, der styrker kroppen og lindrer hævelser. Undervisningen fokuserer på styrketræning, smidighed, balance og cardio med en varieret kombination af gymnastik, yoga og fitness. Vandet fungerer som støtte, modstand og belastning, og træningen tilpasses gravide, der ønsker en skånsom motion. Vandgymnastik for gravide tilbyder en lignende tilgang med fokus på kondition, muskelstyrke og fleksibilitet, alt sammen udført i vandets beroligende omgivelser. Pilates for gravide er en effektiv metode til at styrke og skabe harmoni i krop og sind, med særligt fokus på bækken og ryg, hvilket kan lindre graviditetsgener og forberede både fysisk og mentalt til fødslen og tiden derefter. Så hop i vandet og lad os svømme mod en sjovere og sundere graviditet sammen.

Førstehjælp til små børn og babyer

Vi tilbyder også kurser i livreddende førstehjælp skræddersyet til babyer. Vær forberedt på enhver situation og opnå den afgørende viden, der kan gøre en forskel, hvis uheldet skulle være ude. Tilmeld dig for at opbygge din førstehjælpskompetencer og skabe en tryggere omverden for din baby.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3