Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

IT-kurser og økonomi hos FOF København

Webdesign og digital markedsføring

Kurser i sociale medier og webdesign – pimp din hjemmeside med GIF-animationer og lækre ikoner

Verden er forbundet på en helt ny måde, som bare venter på at sætte dig i forbindelse med alt: lige fra familie og venner til nye interessefællesskaber. Hvis du skal sælge et produkt, eller en ydelse, behøver du ikke at have din egen hjemmeside, eller være med i lokalavisen. Det er de sociale medier der kan sælge budskabet i dag! Bliv klogere på f.eks. Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn eller Google MyBusiness på et af vores kurser i sociale medier.

Har du en blog, et nyhedsbrev eller en YouTube kanal, kan du også lære, hvordan du tjener penge på dine online-aktiviteter.

Design dit eget website

Lær webdesign fra grunden med Wordpress. Hvad enten du skal lave et website til privat brug eller til virksomhed, er et webdesign kursus med Wordpress et godt valg. Vi viser dig, hvordan du kommer i gang, og hvordan du anvender programmets forskellige funktioner og features.

Som webredaktør er det også vigtigt, at du kender til søgemaskineoptimering (SEO), at du lærer at bruge Google Analytics til at observere de besøgendes adfærd på din hjemmeside, og at du kan øge din synlighed på nettet ved hjælp af online markedsføring. Det kan du lære på vores kurser i søgemaskineoptimering, Google Analytics og online annoncering med Google Ads.

Tag et kursus, så du kan upgrade dit website med GIF-animationer eller lækre ikoner.  

Webdesign kursus med Wordpress og programmering

Et webdesign kursus giver dig alle forudsætninger for at lave en hjemmeside, der er professionel og brugervenlig. Wordpress har masser af smarte og nyttige funktioner, som sikrer, at dit websted bliver helt, som du ønsker. På kurserne lærer du, hvordan du bruger programmets grundlæggende funktioner, herunder installation, arbejde med billeder og tekst, optimering til søgemaskiner og meget andet. 

Der vil også være mulighed for at nørde web-programmering, hvis du allerede har forudgående kendskab og viden om at sætte en hjemmeside op. Her kan du arbejde med det grundlæggende ved dynamiske hjemmesider.

SEO kursus, Google Analytics kursus og online annoncering med Google Ads

På vores SEO kursus lærer du, hvad du skal gøre for, at din hjemmeside kommer til tops på Google. Vi har også et Google Analytics kursus, hvor du lærer at opsætte Analytics og at anvende de mange muligheder for at tracke dine besøgendes adfærd på din hjemmeside. På kurset i Google Ads lærer du, hvordan du kan øge synligheden af din hjemmeside ved hjælp af online annoncering. 

Læs mere om vores kurser i sociale medier nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

 

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

 

Filtrér