Skip to content
IT-kurser og økonomi hos FOF København

Webdesign og digital markedsføring

Kurser i sociale medier og webdesign – pimp din hjemmeside med GIF-animationer og lækre ikoner

Verden er forbundet på en helt ny måde, som bare venter på at sætte dig i forbindelse med alt: lige fra familie og venner til nye interesse- og forretningsfællesskaber. Hvis du skal sælge et produkt, eller en ydelse, behøver du ikke at have din egen hjemmeside, eller være med i lokalavisen. Det er de sociale medier der kan sælge budskabet i dag! Bliv klogere på f.eks. Facebook, Instagram på et af vores kurser i sociale medier.

Har du en blog, et nyhedsbrev eller en YouTube kanal, kan du også lære, hvordan du får flere besøgende til dine online-aktiviteter. Vores kurser i Social Media Management giver dig en intensiv opdatering på alt, hvad der rør sig inden for sociale medier. Som begynder kan du også lære en masse om, hvordan du kommer i gang, og om du skal vælge at operere via en blog, en hjemmeside eller sociale medier.

Design dit eget website

Lær webdesign fra bunden med Wordpress. Hvad enten du skal lave et website til privat brug, til din forening eller til en virksomhed, er et webdesign kursus med Wordpress et godt valg. Vi viser dig, hvordan du kommer i gang, og hvordan du anvender Wordpress programmets forskellige funktioner og features.

Webdesign kursus med Wordpress og programmering

Et webdesign kursus giver dig alle forudsætninger for at lave en hjemmeside, der er professionel og brugervenlig. Wordpress har masser af smarte og nyttige funktioner, som sikrer, at dit websted bliver helt, som du ønsker. På kurserne lærer du, hvordan du bruger programmets grundlæggende funktioner, herunder installation, arbejde med billeder og tekst, optimering til søgemaskiner og meget andet. 

Der vil også være mulighed for at nørde web-programmering, hvis du allerede har forudgående kendskab og viden om at sætte en hjemmeside op. Her kan du arbejde med det grundlæggende ved dynamiske hjemmesider. 

Læs mere om vores kurser i sociale medier nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

 

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

 

Filtrér