Skip to content
Blomsterbinding hos FOF København

Blomster og pileflet

Flet din egen pilekurv og lav smukke blomsterdekorationer og buketter

Der er noget helt specielt over en håndbundet buket, og hvem sætter ikke pris på smukke blomster arrangeret i en flot vase? På vores kurser i blomsterbinding bruger vi årstidernes vilde blomster og planter, kombineret med indkøbte materialer, til at lave vilde buketter, enkle dekorationer og smukke kranse. De kan pynte derhjemme eller glæde en, du holder af. Og så får du selvfølgelig en masse tips og tricks til, hvordan og hvornår, du kan få brugt havens blomster og fortsætte derhjemme efter kurserne. 

Du kan også prøve et kursus i pileflet. Pilen har virkelig fået en renæssance og er meget populær – den ses for tiden både som de klassiske kurve og som dekorationer, opsatser og pynt til haven. Alt pilearbejde er unika, og på et kursus i pileflet lærer du forskellige pileflet-teknikker, så du kan flette alt fra kurve og krukkestativer til kræmmerhuse og krusedullekugler.

Vi tilbyder kurser i blomsterdesign og pileflet i København og Kongens Lyngby. Du kan se vores kurser i oversigten herunder, og her kan du også tilmelde dig holdene.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk

 Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér