Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Smykkekurser hos FOF København

Tekstiltryk med serigrafi – flerfarvetryk

3 dages workshop i tekstiltryk

Workshoppen henvender sig til dig, der har kendskab til tekstiltryk, men gerne vil have ny inspiration og lære mere om, hvordan du kan arbejde med rammetryk, mønstre og farver på forskellige måder.

Flerfarvetryk handler om at se enkeltdelene i sit mønster og sætte dem sammen til en farverig helhed. Med flerfarvetryk skaber vi tekstiltryk med flere farver i det samme billede, og vi undersøger, hvordan forskellige farver arbejder sammen og kan give det samme mønster forskellige udtryk. Teknikken kræver præcision og korrekt opmåling, og den giver dig mulighed for at skabe tekstiltryk, som er mere komplekse  og endnu sjovere at arbejde med – end det helt enkelte rammetryk.

Vi arbejder med tekstiltryk som manuelt håndværk uden brug af digitalt udstyr. Du får på denne workshop mulighed for at fordybe dig i teknikkerne og skabe dit eget unikke tekstiltryk. Der er godt tid til at eksperimentere undervejs.

Medbring

Hvis du har dine egne pigmentrammer (ca. 20 x 30 cm) kan du medbringe dem, ellers kan du låne dem.

Værd at vide

Der skal påregnes udgifter til materialer, som kan købes af underviseren.
Denne workshop er en del af BIBLIOTEKETS sommerkurser, hvor du blandt andet kan tilmelde dig 1, 2 eller alle 3 workshops i tekstiltryk.
Underviseren er Katrine Petersen, som er tekstilformidler, tekstiltrykker og bestyrelsesmedlem i Dansk Tekstillaug. Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at skrive til: kawope@gmail.com 

Kreative kurser – keramik og meget mere

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser