Skip to content
Kunstnerisk skabelse – kreative kurser hos FOF København

Kunstnerisk skabelse

Kunstnerisk skabelse – arbejd med din kreativitet og udvikl din proces!

Vil du lære mere om, hvordan man arbejder som kunstner? Få inspiration og udvikl dine idéer på vores kurser indenfor området »kunstnerisk skabelse«.

Du kan bl.a. prøve kurset »Velkommen på værkstedet«, hvor vi bl.a. arbejder med materialer som ler, gips, flamingo, pap og limpistol. Hvis du har nogle visuelle ideer til et emne, vil dette kursus kunne guide dig godt frem i processen, før du står med dit resultat. Undervejs i forløbet vil der være opgaver, samtaler på enmandshånd og i gruppen og et besøg på underviserens værksted.

På kurset »Et kunstnerisk fællesskab« kan du være med i den skabende proces, når vi starter en åben samtale om, hvilken rolle kunsten indtager i vores liv og i samfundet. Kurset afsluttes med en fælles gruppeudstilling, skabt og kurateret af hele holdet. Kursets fokus er både det kunstneriske arbejde, vi selv skaber, og også andre kunstneres værker og større samfundstematikker, som påvirker kunsten. Vi vil fokusere på de forskellige dele af en proces, når et værk og en udstilling bliver til: research, idé, udvælgelse, sammensætning af materialer, bearbejdelse, kontekst, arbejdsmetoder, kuratering, formidling mm.

Hvor foregår kurserne?

Vores kurser »Velkommen på værkstedet« og »Et kunstnerisk fællesskab« foregår i vores flotte værkstedslokaler centralt beliggende i Rosenborggade i København K.

Hvem kan deltage på kurserne?

Vores forskellige kurser i kunstnerisk skabelse og proces er for alle, og du behøves ikke at have arbejdet med specifikke materialer før. Kurserne kræver blot, at du har mod på at udforske og er klar til at sætte dine kreative evner i spil.

Tilmelding til kurserne

Læs mere om vores kurser indenfor kunstnerisk skabelse nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér