Skip to content
Kunstnerisk skabelse – kreative kurser hos FOF København

Kreativ process

Kreativ process

Vil du lære mere om, hvordan man arbejder som kunstner? Få inspiration og udvikl dine idéer på vores kurser indenfor området kunstnerisk skabelse. 

Vi arbejder med den skabende proces og taler om, hvilken rolle kunsten indtager i vores liv og i samfundet. Kurserne fokuserer på både det kunstneriske arbejde, vi selv skaber, og også andre kunstneres værker og større samfundstematikker, som påvirker kunsten. Du vil f.eks. kunne gå i dybden med research, idé, udvælgelse, sammensætning af materialer, bearbejdelse, kontekst, arbejdsmetoder, kuratering, formidling mm.

Hvor foregår kurserne?

Vores kurser foregår i flotte værkstedslokaler centralt beliggende i Rosenborggade i København K.

Hvem kan deltage på kurserne?

Kunstnerisk skabelse og proces er for alle, og du behøves ikke at have arbejdet med specifikke materialer før. Kurserne kræver blot, at du har mod på at udforske og er klar til at sætte dine kreative evner i spil.

Tilmelding til kurserne

Læs mere om vores kurser indenfor kunstnerisk skabelse nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér