Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær at spille fløjte hos FOF København

Klarinet, blokfløjte og tværfløjte

Lær at spille klarinet, blokfløjte eller tværfløjte

Hvad enten du er til blokfløjtens fine udtryk eller klarinettens udtryksfuldhed, har vi kurset til dig! Undervisningen i klarinet, blokfløjte og tværfløjte er for alle, både begyndere, let øvede og øvede. Undervisningen finder sted på små, intensive hold med 2-3 deltagere. Vores dygtige og kompetente undervisere lærer dig at komme i gang med instrumentet, eller at blive endnu mere dygtig – afhængig af dit niveau og dine forudsætninger. På alle kurser i blæserinstrument arbejdes der med vejrtrækning, klang, intonation, nodelæsning, fortolkning, rytmik og melodispil.

Tilmelding til undervisning i blæseinstrumenter

Vi har undervisning i blæseinstrumenter i bl.a. København og på Frederiksberg. Se mere og tilmeld dig et kursus i blokfløjte, klarinet eller tværfløjte herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2