Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Lær at spille harmonika hos FOF København

Harmonika og mundharmonika

Lær at spille harmonika og mundharmonika på aftenskole

Har du lyst til at lære eller blive bedre til at spille harmonika eller mundharmonika? Vi tilbyder harmonikaundervisning og mundharmonikaundervisning på alle niveauer i bl.a. København. Harmonikaen er et meget festligt og alsidigt instrument, der giver muligheder for såvel solo, sammenspil som akkompagnement. Vores harmonikaundervisning gør dig i stand til at spille al slags musik fra folkemusik og viser over hits og evergreens til klassisk.

Den diatoniske mundharmonika har til gengæld med sin store klang, sprøde lyd og karakteristiske »blå toner« sat sit unikke præg på musikken i over 100 år, og mundharmonikaen er ikke til at komme uden om i genrer som blues, country og rock. Lær at spille mundharmonika og bluesharpe og gør mestrene Little Walter, Sonny Terry og Sonny Boy Williamson kunsten efter – det er let at komme hurtigt i gang, og mundharmonikaen giver mange muligheder. På vores kurser i mundharmonika lærer du både blæseteknik og grundlæggende spilleteknik, og vi arbejder bl.a. også med samspil, frasering og improvisation.

Undervisning for begyndere og øvede

Vores harmonikaundervisning og mundharmonikaundervisning er for både begyndere og øvede. Undervisningen finder sted på hold med 2-3 deltagere og tilrettelægges ud fra dit niveau og dine ønsker til repertoire. 

Tilmelding til harmonika- og mundharmonikaundervisning

Vi tilbyder undervisning i København, Kastrup og Hellerup. Du kan se og tilmelde dig kurserne i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god idé at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér