Skip to content
Kurser og workshops i klaver hos FOF København

Klaver og keyboard

Klaverundervisning for begyndere og øvede – lær at spille klaver og keyboard

Klaver er et af de mest populære musikinstrumenter, og det er dejligt at kunne spille klaver. Lær at spille klaver på aftenskole. Vi tilbyder klassisk og rytmisk klaverundervisning for både begyndere, let øvede og øvede. På vores klaverkurser vælges repertoiret for klaverundervisningen i et samarbejde mellem underviser og holdets deltagere, så det også tilpasses netop dine ønsker. Når du modtager klaverundervisning, kan du lære at spille de klaverstykker, du altid har drømt om at kunne spille.

Du kan også lære at spille keyboard. Vi spiller med hovedtelefoner og et keyboard til hver deltager efter noder og becifring samt med eller uden rytmeboks. Vi skal også se på registrering og programmering. 

Klaverundervisning på små hold

Klaverundervisning hos FOF København og Nordsjælland foregår på små intensive hold med 2 eller 3 deltagere, og varer normalt en lektion pr. uge, som er 45 minutter pr. mødegang pr. hold. Du modtager nodelære og lærer musikteori efter behov. FOF København og Nordsjællands klaverundervisning er for alle – såvel begyndere, let øvede som øvede. Som øvet kan du komme videre med mere komplicerede værker og teknikker.

Tilmelding til klaverundervisning

Vi tilbyder klaverundervisning rundt i hele hovedstadsområdet. Du kan se og tilmelde dig alle vores klaverkurser nedenfor.

Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fof-kn.dk eller tlf. 4596 0100.

Leder du efter klaverkurser for børn?

Se vores kurser under musikundervisning for børn.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Kursus og hold i klaver eller keyboard hos FOF København

Lær et instrument sammen med dit barn

Klaverundervisning for familier

Tiden ved tangenterne er en god og inspirerende måde at hygge sig med sit barn på, og tit er motivationen større, når man er sammen om det. Klaver er et af de mest populære instrumenter, og det er nemt at lære for børnene, hvilket giver stor spilleglæde.