Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Lær at spille saxofon hos FOF København

Saxofon og trompet

Lær at spille saxofon eller trompet på aftenskole

Hvad enten du er til saxofonens sprøde toner eller trompetens klare lyd, har vi kurset til dig! Undervisningen i saxofon og trompet er for alle, både begyndere, let øvede og øvede. Undervisningen finder sted på små, intensive hold med 2-3 deltagere. Vores dygtige og kompetente undervisere lærer dig at komme i gang med instrumentet, eller at blive endnu mere dygtig – afhængig af dit niveau og dine forudsætninger. På alle saxofonkurser og trompetkurser arbejdes der med vejrtrækning, klang, intonation, nodelæsning, fortolkning, rytmik og melodispil.

Tilmelding til undervisning i saxofon og trompet

Vi har undervisning i saxofon og trompet i bl.a. København, Hellerup, Frederiksberg, Søborg og Kgs. Lyngby. Se mere og tilmeld dig et kursus i saxofon eller trompet herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér