Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær at spille saxofon hos FOF København

Saxofon, trompet og trombone

Lær at spille saxofon, trompet og trombone på aftenskole

Er du vild med blæseinstrumenter, og vil du gerne selv spille? Hvad enten du er til saxofonens sprøde toner, trompetens klare lyd eller vil prøve kræfter med trombone, så har vi kurset til dig!

Vores undervisningen i saxofon, trompet og trombone er for alle, så både begyndere, let øvede og øvede kan lære meget.

Kurserne finder sted på små, intensive hold med 2-3 deltagere, hvor vores dygtige og kompetente undervisere lærer dig at komme i gang med instrumentet eller at blive endnu dygtigere – afhængig af dit niveau og dine forudsætninger.

På alle saxofonkurser, trompetkurser og trombonekurser arbejdes vi med vejrtrækning, klang, intonation, nodelæsning, fortolkning, rytmik og melodispil.

Tilmelding til undervisning i saxofon, trompet og trombone

Vi har undervisning i saxofon, trompet og trombone i bl.a. København, Hellerup, Kongens Lyngby, Søborg og på Frederiksberg.

Se mere og tilmeld dig et af vores musikkurser herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire.

Hvis du har spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2