Skip to content
Spil trommer hos FOF København

Trommer og percussion

Lær at spille trommer – trommeundervisning på alle niveauer

Drømmer du om at sidde bag et trommesæt og lære at spille på trommer? Eller har du mod på at prøve kræfter med percussion? Vi har alle rytme i kroppen, og med den rette øvning kan du lære at blive orkesterets kraftfulde motor. Vores trommeundervisning er ledet af kompetente trommelærere, der lærer dig at spille trommer, så dit trommespil lyder helt rigtigt. Trommespil er ren livsglæde! Men samtidig er trommen et af de mest magtfulde instrumenter i et orkester, så det er vigtigt at lære teknikken. I tromme- og percussion-undervisning hos FOF København arbejder vi med forskellige rytmiske stilarter, for eksempel rock, pop, shuffle, bossa nova og latin.

Undervisning på små hold

Undervisningen foregår på små intensive hold med 2-3 deltagere. Sammen med underviseren, vælger du selv dit repertoire. Undervisningen er for både begyndere og øvede. Medbring din egne trommestikker til undervisningen.

Tilmelding til undervisning

Vi har trommekurser i bl.a. København og på Frederiksberg. Du kan se og tilmelde dig et kursus i trommespil eller percussion i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Rytmik og sang kursus, hold og workshops hos FOF København

Rytmik og musik for familier

Rytmik for familier

På vores kurser i rytmik for børn fremmes barnets kreativitet og motorik. Hovedvægten lægges på barnets lyst til at bevæge sig og udtrykke sig gennem musik og bevægelse og der sigtes mod at stimulere barnets motorik og sansemæssige udvikling.