Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Lær at spille på strygere hos FOF København

Violin og cello

Lær at spille på violin og cello i København

Vil du lære at spille et strygeinstrument? Vi har violinundervisning og undervisning i cello. Hvad enten du vil spille et strygeinstrument, fordi du vil spille alene, eller du drømmer om at spille i strygekvartet eller orkester, er du velkommen på et kursus hos os. Vores kurser i violin og cello er for nybegyndere, let øvede og erfarne strygere.

Violinundervisning

Violinen kan bruges i næsten alle ensembler. På vores violinkurser arbejder vi med nodelæsning, strøgteknik, klang, intonation, rytmik, melodispil og sammenspil. I samråd med din violinlærer, vælger du selv dit repertoire fra populær, klassisk og rytmisk musik.

Celloundervisning

Celloen er et dejligt dybt og varmt klingende strygeinstrument, som bliver brugt i mange genrer, dog primært i klassisk musik. Du vælger selv, hvad du vil spille, i samråd med din cellounderviser.

Hvordan foregår jeres kurser i violin og cello?

Undervisningen foregår på små intensive hold med 2-3 deltagere.

Tilmelding til kurserne

Vi har undervisning i violin og cello i bl.a. København og Hellerup. Du kan se og tilmelde dig kurserne i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god idé at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 4596 0100 eller hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér