Skip to content
Sammenspil hos FOF København

Sammenspil og orkester

Sammenspil, band og orkester – oplev glæden ved at spille sammen med andre i København

Vil du gerne spille sammen med andre, men mangler nogle at spille sammen med? Vi har masser af muligheder for sammenspil for dig, der har lyst til at dele glæden ved musikken med andre. Spil klassisk, rock eller jazz i et orkester og oplev glæden ved at spille i band med andre musikelskere.

Vores bands, orkestre og sammenspilshold er for alle – såvel begyndere, let øvede som øvede amatørmusikere. Nogle af sammenspilsgrupperne er baseret på musikere, der er begyndere på deres instrument, og andre er baseret på øvede musikere, som kan læse noder.

Vi har musikundervisning i sammenspilsgrupper, bands og orkestre i mange forskellige musikgenrer: Prøv f.eks. rock, rytmisk, traditionel jazz og klassisk sammenspil. Dukan bl.a. spille kammermusik i en duo, trio, kvartet eller kvintet, eller du kan kaste dig ud i at give den gas i rock eller pop i et band bestående af 4-8 personer.

Hvor kan man gå til sammenspil?

Du kan deltage i undervisning i sammenspil og orkester i bl.a. København, Bagsværd, Frederiksberg, Hellerup, Kongens Lyngby, Søborg, Valby og Vedbæk.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan se og tilmelde dig vores kurser i sammenspil og orkester herunder. Inden du tilmelder dig, beder vi dig kontakte underviseren, som vil koordinere ønskerne til sammenspil, så vi er sikre på at finde det rigtige band eller orkester til dig.

Kan vi hjælpe med noget?

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3