Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Senior fitness stoletræning hos FOF København

Forebyggelse og træning

Forebyggelse og træning i Frederiksberg Kommune

FOF København tilbyder træning på specialhold til dig, som bor i Frederiksberg Kommune og som har gennemført et træningsforløb i Frederiksberg Sundhedscenter – eller dig, der har brug for den samme type opfølgningshold.

Ønsker du at fortsætte arbejdet med at genopbygge eller vedligeholde dit træningsniveau og velbefindende efter et endt træningsforløb i sundhedscentret?

»Forebyggelse og træning« er vores træningstilbud til dig, som ønsker at træne på et lille hold med andre i samme – eller en lignende – situation som dig selv. På disse hold med maks. 8-10 deltagere har du mulighed for at målrette din træning, hvis du for eksempel har hjerteproblemer, slås med overvægt eller har været igennem et stressende sygdomsforløb og har brug for blid yoga og indre ro. Der er også naturhold, hvor du trygt kan træne i frisk luft og med masser af plads omkring dig.

Du får trænet din kondition, styrke og balance – alt det der skal til for at få et større overskud i hverdagen.

Holdene er tilrettelagt i samarbejde med Frederiksberg Sundhedscenter, og træningen foregår blandt andet i sundhedscenteret, træningshaven ved sundhedscentret eller på Dronningensvej 4.

Underviserne er blandt andet uddannede fysioterapeuter eller psykomotoriske terapeuter og tilrettelægger træningen ud fra dine behov. På vores yogahold er underviseren desuden uddannet yogalærer.

Se alle holdtyper herunder, hvor du også kan læse mere om selve træningen og underviserne. Der er løbende optag på holdene, og du har mulighed for at fortsætte på holdet, så længe du ønsker. Prisen vil blive beregnet ud fra det antal mødegange, der er tilbage på holdet, når du tilmelder dig.

For at blive tilmeldt, skal du tale med vores fagkonsulent, som kan være med til at vurdere, hvilket hold som vil egne sig bedst til dig. Kontakt os på tlf. 45960125 eller hej@fofkbh.dk for mere information og tilmelding.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.