Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Kom videre efter stress med yoga – Nørrebro

Kom videre efter stress med yoga i Sundhedshus Nørrebro

FOF København tilbyder undervisning i yoga til dig, der har afsluttet et stressforløb i Center for Mental Sundhed i Sundhedshus Nørrebro – eller dig, der af andre grunde har brug for den samme type træning.

Ønsker du at fortsætte arbejdet med at håndtere og forebygge stress med yoga, efter du har afsluttet et stressforløb i sundhedscentret?

På vores små specialhold med maks. 8 deltagere pr. hold har du mulighed for at gå til yoga sammen med andre i samme situation som dig selv under kyndig vejledning af vores erfarne undervisere, som er uddannede yogalærere.

Undervisningen er for dig, der ønsker at lave blide yogaøvelser og afspænding/meditation for at fastholde eller fortsat styrke ro og balance i krop og sjæl.

Forvent ikke en masse kreative, akrobatiske stillinger, men snarere en dyb og vedvarende effekt på krop og sind gennem blide og rolige åndedrætsøvelser og yogastillinger, hvor vejrtrækningen og nervesystemet vil være i centrum.

Tidligere yogadeltagere udtaler, at de sover bedre, føler sig mere rolige, får mere overskud og energi i hverdagen og en bedre kontakt til deres egen krop.

Holdene er tilrettelagt i samarbejde med Center for Mental Sundhed i Sundhedshus Nørrebro, og træningen foregår i sundhedshusets lokaler på Mimersgade.

Se alle hold herunder, hvor du også kan læse mere om underviserne. Du kan starte på holdene, så snart du har afsluttet et stressforløb i sundhedshuset. Der er løbende optag på holdene, og du har mulighed for at fortsætte på holdet, så længe du ønsker. Prisen vil blive beregnet ud fra det antal mødegange, der er tilbage på holdet, når du tilmelder dig.

For at blive tilmeldt, skal du tale med vores fagkonsulent, som kan være med til at vurdere, hvilket hold der vil egne sig bedst til dig. Kontakt os på tlf. 4596 0100 eller adm@fofkbh.dk for mere information og tilmelding.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér