Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Hensyntagende motion hos FOF København

Forebyggelse og træning – Amager

Forebyggelse og træning i Sundhedshus Amager

FOF København tilbyder træning på specialhold til dig, som bor i Københavns Kommune og som har afsluttet genoptræning eller et andet træningsforløb i Sundhedshus Amager – eller dig, der af andre grunde har brug for den samme type træning.

Ønsker du at fortsætte arbejdet med at genopbygge eller vedligeholde din funktionsevne og trivsel efter et endt træningsforløb i sundhedshuset? På vores små specialhold med maks. 8 deltagere pr. hold har du mulighed for at træne sammen med andre i samme situation som dig selv under kyndig vejledning af vores undervisere, der alle er uddannede fysioterapeuter.

Holdene er tilrettelagt i samarbejde med Sundhedshus Amager, og træningen foregår i sundhedshusets lokaler på Hans Bogbinders Allé samt i udendørsarealerne i lokalområdet.

Vi tilbyder tre forskellige holdtyper i Sundhedshus Amager i kategorien »Forebyggelse og træning«:

Vores træningshold med særligt fokus på hofte, knæ og ankler er for dig, der har afsluttet et genoptræningsforløb efter et brud eller en operation – eller for dig, som ønsker at undgå en eventuel operation eller styrke kroppen, inden du skal opereres.

Træning i maskiner er for dig, der har brug for at forbedre din koordination, muskelstyrke og balance i trygge rammer sammen med andre. Du kan deltage på disse hold uafhængig af, hvilken genoptræningsproblematik du har fået hjælp til i sundhedshuset.

Vores udendørshold er for dig, der gerne vil klare lidt mere i hverdagen – bl.a. gå længere ture. Træningen forbedrer din kondition, styrke, bevægelighed og balance. Vi træner både indendørs med træningsmaskiner og -redskaber samt udendørs i lokalområdet.

Formålet med alle holdtyper er at hjælpe dig videre efter endt genoptræning eller et andet forløb i sundhedshuset, så du kan fastholde og forbedre det træningsniveau, som du har opnået – og få mere velvære og overskud i hverdagen.

Vi træner kondition, styrke, balance og smidighed, og der benyttes træningsmaskiner på alle holdene. Derudover varieres træningen med opvarmnings- styrke- og strækøvelser og ved at bruge forskellige træningsrekvisitter som håndvægte, elastikker, balancepuder og store bolde mv.

Holdene er små, så der er rig mulighed for at øvelserne kan blive tilpasset dit behov, og du kan få hjælp til den rette belastning på maskinerne.

Se alle holdtyper herunder, hvor du også kan læse mere om selve træningen og underviserne. Der er løbende optag på holdene, og du har mulighed for at fortsætte på holdet, så længe du ønsker. Prisen vil blive beregnet ud fra det antal mødegange, der er tilbage på holdet, når du tilmelder dig.

For at blive tilmeldt, skal du tale med vores fagkonsulent, som kan være med til at vurdere, hvilket hold vil egne sig bedst til dig. Kontakt os på tlf. 4596 0100 eller hej@fofkbh.dk for mere information og tilmelding.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér