Skip to content
finland

Finsk

Hei! Lær finsk på aftenskole i København

Vil du lære vores skandinaviske naboer bedre at kende? Sprogkundskaber er en god vej dertil, så du kan nyde opholdet på ferie eller arbejde. På kurset får du en grundlæggende introduktion til finsk med fokus på enkle vendinger og sætninger og på oparbejdelse af et grundlæggende ordforråd.

Hvordan foregår jeres finskundervisning?

På vores sprogkurser i finsk lærer du det grundlæggende omkring læsning og udtale, basisgrammatik og opbygger gradvist et større og større ordforråd. Undervisningen giver dig også indblik i Finlands kultur og historie.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Se vores kurser i finsk nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér