Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Lær japansk hos FOF København

Japansk

Konnichiwa! Lær japansk på aftenskole i København og bliv klogere på den urgamle og hypermoderne kultur

Skal du til Japan? Eller er du bare fascineret af den japanske kultur? Med et japanskkursus på aftenskole i København bliver du klædt på til at begå dig i Japan, hvad enten du rejser til Japan som turist, studerende eller forretningsrejsende. Kast dig ud i det og tag et japanskkursus hos FOF København, så du er klædt på til at begå dig på rejsen og kommunikere med de lokale – vi tilbyder japanskkurser for både begyndere og øvede i København.

Hvordan foregår undervisningen på jeres japanskkurser?

På begynderkurset starter vi med det helt grundlæggende: alfabetet, udtalelære og opbygning af ordforråd. På de videregående kurser handler det om gradvist at udbygge dit ordforråd, få lært grammatikken, og at opbygge sætninger. Holdene er i København og Kongens Lyngby.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i japansk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér