Skip to content
Lær japansk hos FOF København

Japansk

Konnichiwa! Lær japansk på aftenskole i København og bliv klogere på den urgamle og hypermoderne kultur

Skal du til Japan? Eller er du bare fascineret af den japanske kultur? Med et japanskkursus på aftenskole i København bliver du klædt på til at begå dig i Japan, hvad enten du rejser til Japan som turist, studerende eller forretningsrejsende. Kast dig ud i det og tag et japanskkursus hos FOF København og Nordsjælland, så du er klædt på til at begå dig på rejsen og kommunikere med de lokale – vi tilbyder japanskkurser for både begyndere og øvede i København.

Hvordan foregår undervisningen på jeres japanskkurser?

På begynderkurset starter vi med det helt grundlæggende: alfabetet, udtalelære og opbygning af ordforråd. På de videregående kurser handler det om gradvist at udbygge dit ordforråd, få lært grammatikken, og at opbygge sætninger. Holdene er i København og Kongens Lyngby.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i japansk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fof-kn.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2