Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær kinesisk hos FOF København

Kinesisk

Nǐ hǎo! Lær kinesisk/mandarin på aftenskole i København – det mest udbredte sprog i verden

Har du brug for at lære kinesisk? Flere og flere rejser til Kina, Hong Kong, Macao, Taiwan og Singapore. Et elementært kendskab til det kinesiske sprog giver dig langt flere oplevelser og muligheder undervejs. Tag et kinesiskkursus på aftenskole i København og lær sproget.

På et kursus i moderne kinesisk mandarin får du også information om kinesiske omgangsformer og kulturen. Vi har kinesiskundervisning på flere forskellige niveauer – på et kursus lærer du at begå dig på kinesisk, hvad enten du er begynder eller øvet. Undervisningen varetages af kompetente og dygtige kinesiskundervisere, som giver dig værktøjerne til at mestre det kinesiske sprog.

Hvordan foregår jeres kinesiskundervisning?

På begynderkurset får du en praktisk indføring i moderne kinesisk, sprogets kalligrafi, lydsystem, struktur og grammatik. På de videregående kurser handler det om gradvist at udbygge ordforråd, øve samtalefærdighed og opnå en større forståelse for det kinesiske sprog. Du kan læse mere om undervisningen på de forskellige niveauer i kursusoversigten nedenfor.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Her tilbyder vi sprogundervisning i kinesisk mandarin

Vi har kurser i kinesisk/mandarin i bl.a København og på Frederiksberg.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i kinesisk mandarin?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér